ЧАДЪР НАЗАЕМ в столицата

Мусала Софт I 26.03.2012

26 март 2012 г., София. С настъпването на пролетното слънце, зеленина и настроение, всички ни очакват и изненадващи дъждове. „Няма нищо по-хубаво от лошото време…“ и за да бъде то удоволствие, Мусала Софт и ИНТЕРПРЕД – СТЦ София са измислили начин как  да му се насладите и да го посрещнете с усмивка. От днес, с първия пролетен дъжд, двете компании стартират инициативата ЧАДЪР НАЗАЕМ. На три локации в района на офисите на двете компании са разположени чадъри и всеки, застигнат от дъжда, може да се възползва. Мотото “Вземи, ползвай и върни“ подсеща, че взетия чадър трябва да бъде върнат на някое от долупосочените места. 
 
Локации ЧАДЪР НАЗАЕМ: 
 
• Закрит паркинг до Метростанция „Жолио Кюри“ 
• Рецепция ИНТЕРПРЕД – СТЦ София (бул. „Драган Цанков“ 36) 
• Рецепция Мусала Софт (бул. „Драган Цанков“ 36) 
 
Инициативата цели да бъде полезна на служители и гости в търговския център, оказали се неподготвени за лошото време. А тези, които желаят, могат и да закупят чадър, като печалбата от продажбата на покупката се натрупва във вътрешнофирмен CSR фонд „Добро дело”. 
 
ЧАДЪР НАЗАЕМ е продължение на успешната съвместна дейност на Мусала Софт и ИНТЕРПРЕД – СТЦ София, подкрепяща различни социални и обществени инициативи. Повече информация за инициативата или усмихнат чадър, можете да получите на pr@musala.com. 

Leave a Reply