Chapter 4 България е финалист на European Excellence Awards 2016

Chapter 4 България I 11.11.2016

Страхотен успех за Chapter 4 България. За поредна година, съвместната ни работа с нашите партньори от AbbVie България получава изключително високо международно признание – проектът Earlybaby.info е номиниран за юбилейното издание на European Excellence Awards сред повече от 1600 проекта!

Много сме щастливи и горди, че проектът е отличен сред петте финалисти за регион Балкани, и отново искаме да благодарим на нашите партньори от AbbVie България за възможността заедно успешно да реализираме идеите си. На 8 декември 2016 г. по време на официална церемония в Берлин ще бъдат връчени награди за печелившите проекти.

Високото международно признание е страхотен успех за Chapter 4 България и най-хубавият подарък за предстоящия рожден ден на агенцията, който е на 13 ноември. Chapter 4 България е единствената ПР агенция класирана сред финалистите за престижния конкурс за 2016. Проектът Earlybaby.info е сред 5-те номинирани в категория „Балкани“.

Earlybaby.info е първият по рода си в България и Европа цялостен наръчник за родители на недоносени деца „Всичко за недоносените бебета” и онлайн платформа http://earlybaby.info/ (link is external) за бърз и лесен достъп до информация. порталът http://earlybaby.info/ (link is external) е на разположение на всички, които имат отношение към грижата за недоносените деца и в помощ на родителите, за които преодоляването на това изпитание изисква много сила в тежкия момент, а често и външна подкрепа. Чрез тази нова онлайн платформа и наръчника „Всичко за недоносените бебета”, родителите имат възможност да се консултират със специалисти и да намират по най-лесния, бърз и достъпен начин необходимата информация за техните деца.

Номинацията за финалист 2016 не е първият успех за Chapter 4 България на европейски награди European Excellence Awards. През 2014 г. на ПР агенцията бе връчена награда за най-добра кампания за региона България, Румъния, Хърватия, Словения, Сърбия, Черна гора, Босна и Херцеговина с кампанията „Най-големи герои са най-малките“, реализирана за фондация „Нашите недоносени деца“.

Агенцията се радва на заслужено признание, печелейки редица награди на престижни конкурси за ПР и комуникации.

Целият екип на Chapter 4 България сме изключително щастливи и изказваме благодарност на нашите партньори за подкрепата и възможността да реализираме смело идеите си. Стискайте ни палци!

European Excellence Awards е международен конкурс, който отличава най-добрите европейски проекти в областта на комуникациите в различните региони и сфери. Наградите дават цялостен поглед върху комуникационните успехи в цяла Европа. Журито се състои от 38 европейски експерти с богат опит в сферата на комуникациите. Първият етап от гласуването се провежда онлайн, след което на двудневна среща на членовете на журито се избират финалистите за European Excellence Awards. Основните критерии за подбор са креативност, иновация, реализация и стратегия на участващите проекти. За изданието през 2016 г. в надпреварата се включват повече от 1600 проекта от цяла Европа.

Оригинална публикация

Leave a Reply