Четири обучителни семинара щe организира Интерактив Асошиейшън България до края на 2011 г.

EventBox.bg I 25.08.2011

Четири обучителни семинара ще проведе до края на 2011 г. Интерактив Асошиейшън България (ИАБ България).

Амбициозната програма ще бъде насочена към банковия и застрахователен сектор, индустрята с храни и напитки, както и към секторите на спиртните напитки и козметиката. Всяко от събитията ще дискутира най- новите тенденции в Интернет маркетинга, свързани с възможностите за маркетиране в онлайн среда, интернет рекламата и измеримостта на ефективността на интерактивни кампании, както и примери за добри практики.

Първите събития от серията- “Интерактивният маркетинг- нови възможности за банковата и застрахователна индустрия” и “Интерактивният маркетинг- нови възможности за индустрията с храни и напитки” ще се проведат съответно на 14 и 20 септември 2011 г.

ИАБ България ще реализира семинарите в сътрудничество с водещи бизнес асоциации, като създаде среда за дискусии и обмяна на опит между маркетинг и бранд мениджъри, маркетинг специалисти и представители на уеб бранша – дигитални агенции, онлайн медии, рекламни мрежи, доставчици на услуги и уеб студиа.

“Семинарите на ИАБ България имат ключова роля за постигането на мисията на организацията за популяризиране преимуществата и възможностите на интерактивния маркетинг. Обучението на маркетинг специалисти е от изключиелно важно значение за развитието на индустрията и асоциацията полага значителни усилия в тази посока. Сериозен принос за активността на ИАБ България в областта на обученията имат колегите от работната група “Събития и образование”, която функционира в рамките на асоциацията и се ръководи от Жюстин Томс”, заяви Жанет Найденова, председател на УС на ИАБ България.

Повече информация за събитията и регистрация на: http://seminari.iabulgaria.bg/

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Веселин Петков
Изпълнителен секретар на ИАБ България
телефон: 0882 916 892
e-mail: info@iabulgaria.bg

ЗА IAB Bulgariа
Интерактив Асошиейшън България (ИАБ България) е учредена през 2009 г. oт водещите интернет медии. Асоциацията се развива в духа на целите и стойностите на световната организация The Interactive Advertising Bureau (IAB) и е отворена за членство на технологичните компании, рекламните агенции и рекламодатели в България за по-нататъшно стимулиране и развитие на интерактивната реклама у нас. ИАБ България e асоцииран член на IAB Europe (http://www.iabeurope.eu) За повече информация посетете: http://www.iabulgaria.bg.

Семинар: "Банки и застраховане и онлайн присъствие", 14.09.2011 г.:

http://www.eventbox.bg/events/2066

Семинар: "Храни и напитки и онлайн присъствие", 20.09.2011 г.:

http://www.eventbox.bg/events/2075

Оригинална публикация

 

Leave a Reply