“Четвърта власт” тръгва от 29 септември по БНТ

www.dartsnews.bg | 05.09.2013

Джаро става вестникар

Чаканият нов български сериал "Четвърта власт" тръгва по БНТ от 29 септември (неделя). В него Джаро, в чиято роля е Михаил Билалов, сменя амплоато. От хладнокръвен мафиот интелигент, какъвто е в сериала "Под прикритие", той става вестникарски шеф.
Носителят на "Аскеер" ще играе главен редактор на вестник. Сред медийните му подчинени ще е друг тв любимец, а също и театрален, Деян Донков. Звездата на Народния театър ще играе разследващ журналист.
Новият сериал на БНТ е продуцирана от Найо Тицин и Димитър Коцев-Шошо, в интригата са забъркани медии, тайни служби и политици. Тази зима екипът на продукцията снима при минусови температури и сняг в центъра на София. В каста влизат още Ани Пападопулу, която е в ролята на репортер, а екранният й съпруг е Атанас Атанасов. Последно го гледахме като агент Колев в "Стъклен дом".
В различна роля зрителите ще видят и Владо Пенев, който е известен като добрия полицай Емил Попов в "Под прикритие". Актьорът ще играе престъпен бос, собственик на футболен клуб, който сменя с лекота лъскави часовници и манекенки.

Оригинална публикация

Leave a Reply