Човек на ДУМА с приза “Георги Кирков-Майстора”

в. Дума | 30.07.2012

"Много сме напреднали в партията, след като имаме двама души като Георги Кирков", възкликнал Янаки Стоилов, когато разбрал, че тазгодишните носители на наградата за политическа журналистика и публицистика са двама, свидетелства председателката на журито Велислава Дърева.
От тази поляна е тръгнало нашето слово преди 121 години. Впрочем само левицата има своя историческа поляна, защото сме вкоренени в историята и се надяваме, че нашето бъдеще ще се определя от левицата, заяви Юрий Борисов. Изпълняващият длъжността главен редактор благодари на читателите за доверието, подкрепата и обичта, които осмислят труда ни. "Въпреки че наградата е персонална, аз я приемам като награда за колектива на в. ДУМА и дано през тези 22 години нашите анализи да са направили по-разбираем света, в който живеем. И дано сме успели да ви предадем нашата надежда, че по-добър свят е възможен", каза Борисов.
Пред толкова много хора, събрани на тази поляна – млади, възрастни, красиви, умни, силни и смели, трябва да сваля шапка, каза Павел Писарев и го стори. Известният публицист получи приза "Георги Кирков-Майстора" за 2012 г. за статиите и анализите си в пресата. "Скоро ще се явим пред урните, трябва да свалим от власт това правителство на ГЕРБ, което носи на българския народ бедност и нещастие. Ние имаме сили за това", сигурен бе ветеранът-журналист.

Стр. 3

Leave a Reply