CODE и Culture Beat Club представят Chaka Khan

www.codecolor.in I 31.03.2015г.

Годината е 1978 г. “I’m every woman” звучи по всяка радиостанция и се изкачва стремглаво в поп класации, а диско дивата Chaka Khan, която съвсем скоро ще бъде коронясана за „Кралица на фънка“, е готова да превземе света, както тя сама пее – „I’ll do it naturally“ – с талант, хъс и невероятно сценично присъствие.

Следват хит след хит, между които „I Feel For You", “Through the Fire“, „Ain’t Nobody“, „My Funny Valentine" и мн. др., а признанията не спират да валят. С рекордния брой от 10 награди Grammy и над 70 милиона албума продадени в цял свят, Chaka Khan, която започва творческия си път с фънк бандата Rufus, бързо се превръща в легенда.

Именно на тази диско легенда, тази невероятна изпълнителка,  е посветено следващото издание на Studio 54, организирано от парти лейбълът CODE и бутиковия клуб Culture Beat Club (площад „България“ 1, сградата на НДК) на 02 април 2015 г. (четвъртък).  В най-добрите традиции на бляскавия нюйоркски клуб, превърнал се в  първообраз на диско вечерите в Culture Beat, и през тази нощ интериорът на клуба ще бъде преобразен за да отрази максимално златните години на диското и поп музиката, а песните на Chaka Khan и други  легенди от 80-те ще бъдат специално подбрани от  DJ Emo a.k.a EK, който ни е добре познат като резидент DJ от събитията през последните месеци на CODE, той ще се погрижи всички да танцуват както през 80-те! DJ Emo a.k.a. EK, един от най провокативните български DJ, изцяло отдал се на диско музиката и качествения звук.
Към него ще се присъединят талантливите изпълнителки Даяна Карайванова и Annayah, който ще вдъхнат нов живот в песните на поп дивата Chaka Khan.
Даяна Караиванова познаваме добре от реалити формата X-Factor и поп групата "Suga Mamma". Младата певица има зад гърба си солиден опит – завършва музикално училище с оперно пеене, като едновременно с това свири 5 години на флейта. Днес тя е студентка в Национална Музикална Акaдемия "Проф. Панчо Владигеров", където учи поп и джаз пеене, но споделя, че се увлича по фънк, джаз и хаус музиката.
Annayah, чиито глас ще ви накара да настръхнете от удоволствие, е добре позната от изявите й с CODE, както и международните й участия в България и чужбина. Младата певица завършва музикалното училище с контрабас във Варна, след което продължава образованието си в Музикалната академия със специалност "Поп и джаз пеене".
Вход свободен

Повече информация:
www.codecolor.in

събитие: https://www.facebook.com/events/739056439548784

Автор:
PR CODE

Leave a Reply