Д2 посрещат Джулая на Витоша

 в. Репортер | 28.06.2013 

Култовата група Д 2 кани утре феновете си да посрещнат заедно Джулай морнинг, но не на морето, а на Витоша. Очакването на първия юлски изгрев ще е на поляните край хижа Алеко. Входът за събитието е безплатен, а освен леглата в хижата има възможност и за нощувка на палатки.
Д 2 ще забият още в 23 часа. Компания на планинската сцена ще им прави победителят от втория "Мюзик Айдъл" Тома, а като подгряващ публиката ще се подвизава водещият на вечерта Денис Ризов.
Отделно диджей ще пуска цяла нощ златните парчета на рока. Около 5.50, когато първите лъчи се прокраднат зад планината ще се разнесе легендарната балада на "Юрая Хийп" July morning.
Всички софиянци и гости могат да се качат на Витоша с лифта от Симеоново до Алеко. Той ще работи извънредно на 30.06.2013 г. от 18.30 часа до 21,30 часа и на 01.07.2013 г. от 06 часа до 12 ч. на обяд. За целта са предвидени преференциални цени на билетите – в едната посока 4 лв. През цялата нощ ще вървят и безплатни автобуси на градския транспорт от Хладилника. За хората с автомобили е предвиден безплатен паркинг на първа лифтова станция в Симеоново. Организатори са "Витоша ски и сноуборд училища" със съдействието на Столична община. Събитието е в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата 2019.

Стр. 11

Leave a Reply