Дарение за Технически университет – Варна

 Anett & Co. I 14.10.2013

Технически университет – Варна получи полезна апаратура, като дарение от инж. Велизар Плугаров, управител на фирма „ПартньорЪт Плугаров“. Апаратурата е метачна машина с марка Tennant, която ще се използва за почистване на алеите в кампуса.

Технически университет – Варна получи полезна апаратура, като дарение от инж. Велизар Плугаров, управител на фирма „ ПартньорЪт Плугаров“. Апаратурата е метачна машина с марка Tennant, която ще се използва за почистване на алеите в кампуса.
Договорът за дарение подписаха ректора на Технически университет – Варна проф. д-р инж. Овид Фархи и инж. Плугаров, в присъствието на пом. ректора инж. Митко Александров. Проф. Фархи и инж. Александров изказаха своята благодарност за така нужната на университета техника. След приключване на административната част по дарението, новата придобивка бе изнесена на алеята в кампуса за да се демонстрира полезността й.
Фирма „ПартньорЪт Плугаров”, като част от фирма „„БГ Контакт Силистра” ООД”, е официален представител на копирната техника на световния лидер в тази област – Коника Минолта и почистваща техника Tennant. Компанията предлага иновативни продукти, достъпни цени и качествена поддръжка. Основен предмет на дейност е продажба на копирни и почистващи машини и консумативи, както и пълно сервизно обслужване, гаранционна и следгаранционна поддръжка на предлаганата техника.
Инж. Плугаров не за пръв път прави дарение на Технически университет – Варна. През 1997г. той е завършил специалност „Автоматизирани системи за управление”, сегашната „Автоматика, информационни и управляващи компютърни системи”, и поради тази причина загрижеността му за университета е разбираема.

Снимка: ТУ – Варна 

Leave a Reply