Делтасток пуска безплатни икономически уиджети

"Делтасток" АД I Росица ИВАНОВА I 2010-03-15

“Делтасток” предоставя уиджети за различни десктоп, уеб и мобилни платформи, сред които са Yahoo Widgets, Windows Vista/7, iGoogle, iPhone OS, Windows Mobile и Symbian OS.

Кратко описание на уиджетите на “Делтасток”:

Икономически календар – Предоставя актуална информация за настоящи и предстоящи икономически новини и събития, като поддържа и архив от минали такива. Това дава възможност на всички потребители да бъдат винаги информирани и да основават своите  инвестиционни решения на актуална и специализирана информация.

Валутен калкулатор – Този уиджет предоставя възможност за бързи пресмятания на стойността на дадена сума от една валута в друга, сред които щатски долар, евро, лира стерлинг, йена и швейцарски франк.

Валутни котировки – Уиджетът предоставя котировки в реално време на 16 основни и екзотични валутни двойки. Той е изключително подходящ за индивидуални и институционални инвеститори,   които искат да бъдат винаги информирани за движението на пазара и да управляват по-добре инвестиционния си портфейл.

За повече информация или изтегляне на уиджетите, моля, посетете следната страница: http://www.deltastock.com/bulgaria/resources/widgets.asp

                                               # # #
За контакти:

“Делтасток” АД
Име: Росица Иванова
Email address: pr@deltastock.com
Тел. за контакт: + 359 2 811 50 50

Основни факти за „Делтасток“ АД:

„Делтасток“ АД е глобален инвестиционен посредник. Компанията оперира на пазара от 1998 г. и предлага на своите клиенти широка гама професионални инвестиционни продукти и услуги. Тя е регулирана от Комисията за финансов надзор (КФН) и извършва  дейност в страните от Европейското икономическо пространство (ЕИП) по линия на свободно предоставяне на услуги съгласно Директивата за пазарите на финансови инструменти.

“Делтасток” АД предлага на своите клиенти възможности за търговия на българския капиталов пазар с акции на публични дружества, компенсаторни инструменти, права, свързани с увеличението на капитала на публични дружества, общински и корпоративни облигации и ДЦК.

„Делтасток“ АД има офиси в Лондон, Мадрид, Букурещ и София. Компанията има клиенти от над 60 страни. Обслужването на клиентите се извършва на осем езика – български, английски, френски, испански, румънски, руски, китайски и японски.

За повече информация относно „Делтасток“ АД моля посетете нашия сайт www.deltastock.bg 

Leave a Reply