Делтасток пуска Deltastock MetaTrader 4 като самостоятелна платформа за търговия

„Делтасток“ АД I Росица ИВАНОВА I 11.08.2010

11.08.2010 г. – Клиентите на „Делтасток“ АД вече имат възможност да избират между две платформи за търговия на световните финансовите пазари. Освен предлаганата до момента професионална платформа за търговия Delta Trading™ компанията пуска като самостоятелен продукт и платформата Deltastock MetaTrader 4. С нововъведението „Делтасток“ се стреми максимално да отговори на потребностите на своите клиенти, предлагайки им разнообразни решения за търговия с валута и финансови инструменти, отговарящи на най-високи световни стандарти.

Какво отличава „Делтасток“ АД от други брокери, предлагащи MT4?

Според Владимир Кисьов – Мениджър Бизнес развитие в „Делтасток“ АД, MT4 е най-известната и широко използвана платформа за търговия в световен мащаб. Основни характеристики на платформата са лесен и интуитивен интерфейс и възможност за изпълняване на автоматизирани стратегии – Expert Advisors. Предимствата на предлаганата от Делтасток платформа са възможността за търговия с 72 валутни двойки, злато и сребро при конкурентни спредове, без комисиони и без рекотиране.
Според него конкурентно предимство e и възможността клиентите на компанията да избират платформата, която максимално отговаря на техните нужди и начин на търговия. Те могат да търгуват и изпълняват своите стратегии (Expert Advisors) с Deltastock MetaTrader 4 или да се възползват от професионалните възможности и голямото разнообразие на инструменти за търговия, предлагани в Delta Trading™, където могат да търгуват при фиксиран или променлив спред в ECN/STP модула.

Информация за „Делтасток“ АД:
“Делтасток“ АД е основана през 1998 г. и предлага на своите клиенти широка гама професионални инвестиционни продукти и услуги. Компанията притежава пълен лиценз от Комисията за финансов надзор (КФН) и е вписана в регистъра на финансовите институции към Българската народна банка (БНБ). “Делтасток“ АД чието седалище е в София, оперира чрез регулирани по MiFID (Директива на ЕС 2004/39/EC) клонове в Лондон, Мадрид и Букурещ, като има клиенти от над 90 страни.
За повече информация относно „Делтасток“ АД, моля посетете сайта: www.deltastock.bg.

За повече информация

ИП „Делтасток“ АД
Име: Росица Иванова
E-mail: r.ivanova@deltastock.com
Тел: + 359 2 811 50 50

Leave a Reply