Денис Ризов хвърля ръкавица на Дългия

в. Монитор | Светослав ПИНТЕВ | 2010-06-07

Основателят на “Ахат" готви грандиозно шоу

Ще конкурирам "Шоуто на Иван и Андрей" и "Шоуто на Слави" – похвали се Денис Ризов. Той прави нещо, с което наистина ще е сериозен противник, твърдят запознати. Основателят на "Ахат" не уточнява в коя телевизия ще е шоуто, което подготвя, но това ще излезе на бял свят съвсем скоро. Той преговаряше с bTV за скандално вечерно предаване, но очевидно сега се е насочил към друга медия. Междувременно рокаджията се стяга за втората сбирка на старата гвардия от "Кравай", която ще е на 19 юни.
Денис Ризов втрещи феновете си и с новината, че се е съгласил Лили Иванова да изпълнява култовия хит "Черна овца". Излязоха и смехотворни слухове , че бившият на Наталия Симеонова е възбудил сексуалните апетити на неукротимата прима. "Набройкала е "Черната овца", не мен.
Не става въпрос за продажба изобщо. Когато пееш някоя песен на концерт, няма никакво значение. Даже не трябва разрешение. В случая става въпрос за това, че Лили иска да запише "Черната овца" и като културен човек звънна и попита дали е възможно. Първо се свърза със Звезди, след това с мен. Аз звъннах на Божидар Главев, който е автор на парчето и в момента е свещеник. Никой нямаше нищо против, защото Лили Иванова си е професионалист и за нас това е вид признание. Щом и Лили Иванова го харесва, значи, че песента излиза и от рок стандарта, разширява аудиторията си. Всеки, който има желание да запише чужда песен, трябва да иска разрешение и тя го има писмено. Нормално е. Ако променяш аранжимента, трябва да искаш разрешението от автора. Плюс това аз знам кой прави аранжимента", призна той пред БЛИЦ.
Денис Ризов е на 46 години, освен музикант е и бизнесмен, основател на компаниите "София мюзик ентърпрайсис", "Хърбър айлънд рекърдс" и др. Клюкарите го обявиха да най-апетитната плячка на златотърсачките.

Стр. 23

Leave a Reply