ДЕО УЧАСТНИЦИТЕ В X FACTOR ТРЯБВА ДА СА БЕЗ СРАМ

сп. Блясък | 29.06.2011

 

Водещият на новото музикално риалити, което тръгва от есента по Нова телевизия, разкри подробности от кухнята на шоуто. Разбери какви хора са се явили досега на кастинга и какво трябва да притежава бъдещата звезда на България.
Според водещия на новото музикално предаване X Factor Део точна формула за успех няма, но всички, които искат да впечатлят журито, трябва да "забравят за предразсъдъци и срам". Блондинът сподели пред "Блясък", че преди да стартират кастингите е изгледал доста предавания от чуждите формати и е забелязал, че там понякога се явяват хора, които не са много талантливи, но впечатляват журито с позитивно излъчване и освободено поведение. Део разказа още, че е изключително впечатлен от хората, които се явяват на кастингите. "В Пловдив взимах интервюта от близо шестдесет човека.
Имаше големи фрикове, но и много талантливи кандидати", сподели водещият.
За съжаление Део не може да пробва музикалните си заложби в X Factor, въпреки че вече има записани няколко парчета. Той обаче стиска палци на всички, защото е сигурен, че това е най-лесният начин да се наредиш сред музикалните звезди у нас. "На приятелката ми Лора например й трябваха около 3-4 години, за да се докаже като певица. А този, който спечели X Factor, ще има на разположение около 2-3 месеца, за да блесне. Това е положителното на тези формати. При тях нещата се развиват много бързо", заключи Део.
Следващите кастинги на X Factor са: —София на 2 юли, Плевен на 9 юли и Бургас на 16 юли. Могат да се пробват Всички, които са навършили 16 години. Уникалното на шоуто е, че могат да се явяват както солови певци, така и дуети или вокални групи. Единственото условие е да са на навършили 16 години. Участниците няма да бъдат просто оценявани от т.нар. съдии, а ще се състезават заедно с тях. По време на шоуто те ще бъдат техни учители, ментори, а понякога – и партньори.

Стр. 35

Leave a Reply