Деси Добрева пак полита над нощта

в. Монитор | Светослав ПИНТЕВ | 2010-01-09

Деси Добрева се завръща в предаването "Полет над нощта" на Българската национална телевизия, което тя водеше, преди да замине да учи в музикалния колеж "Бъркли", Бостън, където завърши с пълно отличие. "Обади ми се Хачо Бояджиев и ми предложи. Няма кой друг да ми звънне, той е шеф на шоуто. Съгласих се отново да стана водеща на "Полет над нощта", защото много обичам това предаване, но никакви други подробности не сме уточнявали. Просто дадох съгласието си. В понеделник ще бъда в София, за да отида на среща с Хачо в телевизията. Тогава ще разбера всичко", призна пред "Монитор" бившата певица в "Шоуто на Слави" , която в момента отдъхва в родната си Варна. Тя дори не знаеше, че от БНТ планират да води шоуто три месеца, а после да я смени младата Константина Петрова.
Наскоро Деси се прибра от турне в 14 града на САЩ и Канада, където беше по покана на местните български общности.В престижното заведение в Лос Анджелис Aqua Lounge, редовното място за посещение на актьорите Дан Куейл и Джеф Голдблум, тя пяла два дни след като там се изявила самата Бионсе. "Беше чест за мен да съм на същата сцена", призна русокосата певица. В заведението на пъпа на Бевърли Хилс я аплодирали тъстът на Том Ханкс – Асен Уилсън, световната шампионка по бокс Дейзи Ланг, репортерката на Hollywood Reporter Heли Андреева, американският актьор Жилон Вановер (играещ ролята на българин в новия филм Dream in American).
“Той се научил на няколко нашенски хора, въобще станал си истински българин." Финалните ми концерти бяха в Питсбърг, Орландо и Форт Лодърдейл, където не бях ходила никога. Там наблизо имаше едно градче, в което преобладаващата част от населението са българи… Можех да остана още малко в САЩ, но имах предварително поети ангажименти във Варна на Нова година. Наложи се да пътувам навръх Коледа", разказа Деси Добрева. Турнето на певицата в САЩ се казваше "Пътешествие до България".

Стр. 56

 

Leave a Reply