Диана Дамянова: Първанов направи тежък PR-гаф

www.bgnes.com | 2010-03-06

Публикуването на стенограмата от разговора между вицепремиера и финансовия министър Симеон Дянков и президента Георги Първанов е тежък гаф.
Това смята известният български PR-специалист Дияна Дамянова. Прочетох на няколко пъти стенограмата от вчерашната среща между Георги Първанов и Симеон Данков. За мен този случай със сигурност ще влезе в учебниците. Това е най-големият PR-гаф. Това е много тежък PR-гаф, каза пред Про.БГ Дияна Дамянова. Според нея публикуването на стенограмата е уникално явление и "подобно нещо тя не е срещала през последните десет години в нито една бяла държава". Дамянова смята, че при разпространяването на стенограмата може би има и юридическо нарушение. Тя смята, че вицепремиерът Симеон Дянков мисли на английски и говори по американски.
БГНЕС припомня, че между президента Георги Първанов и Симеон Дянков избухна лют спор след участието на вицепремиера в телевизионно шоу. В него Дянков каза в отговор на въпрос дали Първанов е млад милиардер -не е млад. Вчера по искане на финансовия министър се състоя среща между двамата. След приключването на разговора при държавния глава пресцентърът на президентството публикува пълният текст от стенограмата на срещата.

Оригинална публикация

 

Leave a Reply