Джаз легендата Антонио Форчоне идва за партито на МАХ

QM Media I 9.11.2011

По случай петата си годишнина легендарното мъжко списание събира лицата от кориците си на парти

Виртуозният джаз китарист Антонио Форчоне, определян като „Джими Хендрикс на акустичната китара”, пристигна в България по покана на списание МАХ. Форчоне ще свири на частното парти, с което легендарното мъжко списание ще отпразнува своята пета годишнина. На 10 ноември издателство QM Media ще се превърне в импровизиран джаз клуб, а МАХ ще посрещне емблематичните личности, дефилирали на кориците и страниците му през годините. Една среща на различни генерации българи, за които всички говорят.

„МАХ обича да разказва истории, за които другите не се сещат или просто подминават. Вярвам, че и за в бъдеще списанието ще продължи да подбира за читателите си историите, които си заслужават”, коментира главният редактор на МАХ Георги Тошев. „Щастлив съм, че музикант от класата на Форчоне прие с удоволствие поканата да бъде нашият подарък към героите и читателите на МАХ.”

По повод петия си рожден ден списанието излиза със специален колекционерски брой MAX People (на пазара от 10 ноември). В него са събрани неочакваните откровения пред МАХ на едни от най-известните мъже в държавата – Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Пламен Константинов, Наум Шопов, Христо Мутафчиев, Александър Морфов. Достойна компания им правят дами като Белослава, Мария Илиева, Гергана Полежанова, Мануeла Малеева, Миленита, Жени Калканджиева, Роси Черногорова, чиито истории са предизвикали оживени дискусии сред читателите на МАХ през годините.

Още за проекта МАХ People можете да прочетете на www.maxpeople.bg.

Leave a Reply