Днес започва заседанието на ICCO в София

PRnew.info БЛОГ I 2010-11-04

International Communications Consultancy Organization (ICCO) e най-голямата международна консултантска организация. Тя обединява 1400 PR агенции от 28 страни в цял свят около единни стандарти за качество и етика в сферата на публичните комуникации. Заседание на организацията се провежда за първи път в България по покана на БАПРА.

Президентът на ICCO Ричард Хоутън ще даде пресконференция за представяне на резултатите от срещата на 5 ноември, от 16.00 часа.

Представители на най-големите PR асоциации се срещат на 4 и 5 ноември в София. Поводът е годишното събрание на борда на ICCO, което ще се проведе за първи път в България по покана Българска асоциация на PR агенциите (БАПРА).

На срещата ще присъстват авторитетни PR експерти от цял свят – Европа, Африка, Азия, Америка и Австралия.

ICCO е най-голямата международна консултантска организация, която обединява 1400 PR агенции от 28 страни в целия свят около единни стандарти за качество и етика в PR бизнеса. Членовете на ICCO работят заедно за повишаване на стандартите за качество в бранша, налагане на етични въпроси, възможност професионалните PR практици да се консултират помежду си и да споделят знания. Членовете на ICCO имат възможност да се срещнат лично два пъти годишно на заседанията на съвета, а на всеки две години се осъществява ICCO Global – срещата на борда на организацията.

Ричард Хоутън, президент на ICCO, ще представи пред медиите резултатите от заседанието на борда на ICCO и своите впечатления от България. 

За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc. на тел. 02/ 818 70 10.

Leave a Reply