Дни на креативността 2010 ще се проведат в София от 22 до 24 юни 2010 г.

EVENTS.dir.bg I 2010-06-07

„ДНИ НА КРЕАТИВНОСТТА 2010” включва поредица от събития за периода 22-24 юни 2010 година. В основата на идеята стои желанието креативността да бъде представена не само като личностна характеристика, а като умение, което човек развива и използва в своята дейност. Специалният гост Анди Грийн е вдъхновяващ оратор, водещ на обучения и лекции, бизнес консултант и автор на книги в сферата на креативността и комуникациите. Инициативата е предназначена за различни аудитории, които споделят виждането за мислене без граници и непрекъснато развитие и усъвършенстване на личния потенциал.

Програмата е развита в рамките на 3 дни и включва:

 Ден 1: Тур на креативността на тема: „Чрез креативност към атрактивност: Как да използваме силата на креативността”. Инициативата ще включва посещения и изнасяне на кратки беседи (30 мин.) на различни места в София.
Аудитория: широка аудитория от ученици, преподаватели, бизнес организации, държавни структури.

 Ден 2: Майсторски клас с Анди Грийн под общия надслов „Креативност и комуникации”.
Участници: специалисти в областта на интегрираните маркетингови комуникации.

 Ден 3: Работна бизнес закуска на тема: „Креативността в полза на успешния лидер”.
Участници: представители на бизнеса в България – собственици и мениджъри.

 Ден 3: „Арена на Креативността”.
Събитието ще бъде с продължителеност половин ден и ще засегне въпроса „Как да сложим край на глупостта като отключим креативността” в личен и професионален план.
Участници: комуникационни специалисти (ПР, маркетинг, реклама, вътрешни комуникации), организационни мениджъри на средно ниво; управители и собственици на малки и средни фирми, студенти, НПО-сектор.

Програмата може да изтеглите от тук: http://prnew.info/wp-content/uploads/2010/06/Creativity-Days10_Programme.pdf

Допълнителна информация за Дни на креативността 2010: http://www.bcreative.bg

Информация за събитието може да намерите в EVENTS.dir.bg – Блог за успешни събития: http://events.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=300005&df=725252&dflid=3 

Leave a Reply