Добромир Киряков е новият моден редактор на AMICA

QM Media I 3.02.2012 

Известният моден специалист Добромир Киряков е новият моден редактор на списание AMICA. Киряков, който е и стилист на предаването „Модерно” по Би Ти Ви, се развихря още в първия брой, под който се подписва. Добри представя своята версия за сексапил и елегантност във фотосесията „Гордост без предразсъдъци” (модел Блага Митева). В сесията „Шест жени”, която снима с големия фотограф Темелко Темелков, Киряков показва любимите си модели, сред които Силвия Димитрова и Станимира Колева, и техния начин да носят деним.

Основна тема на новия брой на AMICA e тялото. “Ако душата можеше да съществува без тялото, много по-лесно щях да се побирам в дрехите си”, гласи един от любимите цитати в броя. Три поколения жени споделят пред AMICA своите проверени рецепти за добра форма и сексапил.

От какво се нуждае тялото ни? От тренировки, топлина или от по една бисквита във всяка ръка? Има ли пълно щастие или всъщност щастието е слабо? Колко дълъг може да бъде пътят към края на лошите навици и какво може да накара една 90-годишна жена да ходи на фитнес всяка сутрин? Всички тези въпроси намират своите отговори в новата AMICA.

„Когато навърших четиридесет, седнах пред остатъците от юбилейната си торта и си помислих, че оттук нататък нещата всъщност няма да стават по-добре“, разказва Beauty редакторът на AMICA Мария Касимова и споделя собствения си избор от продукти и терапии със сигурен ефект.

И още един невероятен факт. Оказва се, че Втората световна война е виновна за появата на изкуствените гърди. Говори се, че в поствоенна Япония за пръв път инжектирали силикон на проститутките, за да ги направят по-привлекателни за окупаторите цицомани. 

Leave a Reply