Допълнителни награди в M-Tel PR Challenge Contest 2012 от M3 College

M3 College I 25.04.2012

M-Tel PR Challenge Contest 2012 е част от ежегодния PR фестивал, организиран от Българското дружество за връзки с обществеността. Състезанието се осъществява в партньорство с Комуникационна агенция PRoWay.
 
M3 College подкрепя конкурса и дава допълнителна награда към наградите от M-Tel – безплатно участие в курс по избор от програмата за периода септември 2012 г. – юни 2013 г.
 
Тази година за първи път ще се състои и Student M-Tel PR Challenge Contest 2012. Състезанието за студенти се провежда отделно от състезанието за практици. Студентите участват по двойки в състезанието, което е предизвикателство към уменията им за работа в екип. Записалите се за участие студенти минават предварителен кръг, в който ще бъдат избрани 10-те най-добри двойки, които ще участват в състезанието
 
Участниците в реалити проекта получават заданието, по което ще работят, в началото на състезанието от екипа на комуникационния оператор „М-Тел“ и членовете на журито в конкурса. Участниците ще имат на разположение 3 часа, в рамките на които да подготвят проект по конкретното задание на „М-Тел“. Проектът трябва да бъде креативен, интересен и реализуем в рамките на предвидения бюджет. Бюджетът ще бъде зададен в началото на състезанието. Проектите ще бъдат презентирани в реално време пред екипа на „М-Тел“ и гостите на реалити формата.
 
Победителите в Student M-Tel PR Challenge Contest 2012 получават възможността за платен стаж в комуникационния отдел на „М-Тел“ и специална награда за всеки един от участниците в победилия екип.
 
А наградата за победителя сред специалистите е реален проект за него и неговата агенция, както и специална награда за самия участник.
 
Всички отличили се в конкурса – както специалистите, така и студентите, ще си изберат и курс, който да посетят в M3 College.
 
Всеки студент може да заяви участие най-късно до 27 април 2012 г., петък, като попълни формуляр за участие.
 
A специалистите могат да заявят участие най-късно до 11 май 2012 г., петък, също  чрез формуляр за участие: http://prpriz.info/wp-content/uploads/2012/04/Student-M-Tel-PR-Challenge-Contest-2012_zayavka_uchastie.doc
 
Подробности и формулярите можете да намерите тук: http://prpriz.info/2012/04/06/student-m-tel-pr-challenge-contest-2012/
 

Leave a Reply