Драго Симеонов става водещ по bTV

www.dariknews.bg | 21.06.2011

 

Водещият на „Следобедният блок" по Дарик радио Драго Симеонов от тази есен ще има нова изява – в ефира на bTV. Той ще е един от водещите на новото предаване „Преди обед". То ще се излъчва от средата на септември на мястото на „Денят е прекрасен", което скоро падна от ефира на националната телевизия.
От тази есен зрителите на bTV ще прекарват часовете преди обед в компанията на ново предаване, с нови лица и с различен поглед върху темите от живота. Така поне твърдят продуцентите на новото предаване Мартин Захариев и Георги Тошев. Магазинно-информационното забавно предаване „Преди обед" ще се излъчва на живо всеки делничен ден по bTV.
Още няколко известни личности, сред които Елена Йончева, Жени Калканджиева и копродуцента Георги Тошев, ще водят авторски рубрики в предаването.
„Преди обед" ще представя историите на ярки личности, характерни със своята индивидуалност. Ексклузивно за зрителите на bTV предаването ще предложи и видеоматериали за световно значими личности – звезди, международно признати гении, творци и дейци. Сред темите, които ще бъдат представени по нетрадиционен начин в студиото на водещия, са децата, мъжете, жените, семейството, здравето, туризма.
„Преди обед" е копродукция на bTV и продуцентските компании EyeVision и ShortCut в лицето на Мартин Захариев и Георги Тошев.

Оригинална публикация

Leave a Reply