Дует Трайчеви / Теодора и Тодор/ и черната перла Бистра Окереке тръгват на Морско турне №4

P a n t a d o r Ltd. I 15.06.2011

По-звездни от всякога

По-звездни от всякога, Дует Трайчеви / Теодора и Тодор/ и черната перла Бистра Окереке тръгват на Морско турне №4

Вече стана традиция през летния сезон двете красиви тиинейджърки да приключат с учебната година и да се отправят към летните курорти, за да си починат „и да свършат някоя работа”…
Дъщерята на Тодор Трайчев от култовия дует Трайчеви – Теодора и екзотичната Бистра Окереке прибавиха към натежалата кошница още няколко престижни награди за музика и танци – едната от конкурс в Москва, а другата от Световния фестивал за млади таланти в Молдова /ЮНЕСКО/. Три награди за песен, танц и цялостно предстаняне те получиха само от международното съревнование на младите таланти в София през май 2011г.

Току що приключиха разговорите ни с един истински кмет – г-н Антон Бакалов от Равда, който показа завидна информираност относно успехите на младата българска култура и директно ни покани да забавляваме гостите на курорта през летния сезон – съобщи продуцентът на шоуто.
Очакваме ангажименти и от Обзор, където друг един любител на музиката, кметът Кирил Стоянав, миналата година стоя от началото до края на концерта ни на градския площад, след което си тръгна явно доволен от слулото си там.
В град Бала също имаме фен, зам. кметът на общината г-н Самарджиев, с когото имаме уговорка да се чуем към края на юли, за да се уточним какво ще правим в началото на август.
С кмета Цонко Цонев от Каварна не се разбрахме защото той вече лети на високо и времето му за четене на мейли и разговори по телефона е крайно ограничено. При всеки случай той със сигурност ще бъде домакин на грандиозни програми с участието на световни изпълнители, за което го поздравяваме и му обещаваме да гледаме отстрани.
В Бургас, Несебър и Созопол също имат нашите предложения и в момента умуват с какво ще изненадат многобройните си гости. Там сме участвали с красиви концерти в амфитеатрите и сигурно ще бъдем желани изпълнители, особено след поредицата успехи в страната и чужбина.

Новото шоу на Теди, Бистра и Тодор е с продължителност от /от 1 до 2 часа/. В него са включени изпълнения от различни стилове – златни хитове от албума "Искам да те нарисувам", модерни песни /рок, латино, балади, българско етно и др…/ и много танци.

За участия сме готови с няколко различни шоупрограми
за обща публика, а така също за младежи и деца – "Карнавал", "Родени в България", "Искам да те нарисувам", "Курбан за щастие" и др…

Водещият Тодор Трайчев говори свободно 3 езика /английски и руски/ и води програмата с много жар и веселяшки каламбури.

Неотдавна те осъществиха още една от мечтите си – турне в Щатите и Канада. Имали са участия в Ню Йорк, Бостън, Лас Вегас, Бостън, Торонто, Монреал, Чикаго, Сан Франциско.
Били са на една сцена заедно с родни музикални звезди като Графа, Мария Илиева, Миро, Росица Кирилова, Биг Ша.
Едва достигнали 16 години, двете госпожици вече се сдобиха с първите си обожатели и вече започнаха емоционалните раздели в очакване на новото, пълно с емоции лято. А неуморният татко се опитва да убеди мама Дани, че с две кучета и две щури момичета морето наистина се очертава като още едно уникално приключение…

Best regards
Todor Traychev- owner&production manager

P a n t a d o r Ltd.
FAX/TEL: + 3592 / 855 0545,
GSM: 089 888 0018 

Leave a Reply