Духът на традициите: Фотоконкурс за автентичните празници, обичаи и обреди в България

Списание 8 I 11.03.2011

В България имаме уникални традиции и наш дълг е да ги предадем на следващите поколения. Обединени от това верую, Списание 8, ОББ и Булфото решиха тазгодишият фотоконкурс да носи заглавието "Духът на традициите". Очакваме вашите снимки на автентични празници, обичаи и обреди до 15 юли 2011 г.

Наградите:

Голямата награда – 2000 лв.
Втора награда – 1500 лв.
Трета награда – 1000 лв.
Награда на ОББ – 500 лв.

Най-добрите снимки ще участват в изложба през септември на Моста на влюбените до НДК.

Как да качите снимките:

1. Регистрирате се на сайта ни www.spisanie8.bg (бутонът горе вдясно)
2. Влизате в създадения от вас профил (като кликнете върху потребителското ви име горе вдясно).
3. Натискате бутона "Качи снимки".
4. Попълвате задължителната информация за автор на снимката, името и мястото й, телефон за връзка и качвате снимката от компютъра си.
5. Имате право да участвате с пет снимки, които се качват една по една.

При проблем, можете да се свържете с нас на 02/963 28 96 и office@ossem.eu

Правилата:

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА

В конкурса могат да участват автори, които не са служители в Списание 8 и Булфото, нито техните семейства и други лица, свързани с фотографския конкурс.

ТЕХНИЧЕСКИ ИЗИСКВАНИЯ

Максималният брой на фотографиите на един автор е 5, с големина минимум 3000 пиксела по дългата страна във файлов формат jpg. Кадрите да се изпращат в пълна резолюция, като организаторите поемат ангажимент да не ги използват в случай, че те не участват в изложбата.

ЗАЯВКИ ЗА УЧАСТИЕ

Кандидатите заявяват участие на сайта на Списание 8 www.spisanie8.bg. Приемат се само заявки с правилно попълнена форма за участие. Снимките трябва да не са по-стари от 3 г. и да не са обвързани с договор за изключителни авторски права към трети лица. Фотосите да не са участвали за рекламни цели или в календари и корпоративни материали. Авторите трябва да пазят оригиналния файл на снимката и при необходимост да го предоставят на организаторите.

СПОРАЗУМЕНИЕ

Участниците в конкурса се съгласяват да разрешат на организаторите – Списание 8, Булфото и ОББ, да публикуват техни фотографии на хартия или в електронен формат; снимките да бъдат част от изложбата, която ще финализира конкурса, както и да бъдат използвани от други медии в публикации, свързани с изявата, и с цел реклама и представяне на конкурса.

Оригинална публикация

Leave a Reply