Двама Бехаровци даряват Русеф с българска книга

в. Труд | 31.12.2010 

Българският пиар експерт Максим Бехар и бразилският издател Максим Бехар даряват на 1 януари новата бразилска президентка Дилма Русеф с книгата "111 правила във facebook". Тя е написана м.г. от българския Бехар първо в сайта за социализации в интернет, а после отпечатана от издателство "Сиела".
Книгата излиза на португалски през януари, а Дилма ще получи сега българската версия като специален подарък от България с личен автограф и посвещение: "Пожелавам 111, месеца суперуспешно управление, което да се помни поне 111 години!"
"С моя бразилски съименник се познаваме от "Фейсбук" и знам, че има български корен. Преди няколко дни той най-неочаквано ми се обади, за да ми каже, че ще присъства на церемонията по встъпването на Дилма Русеф в длъжност и че би искал да й подари българския вариант на книгата със специално посвещение", каза Бехар от София.
От друга страна, Бехар от Сао Паолу, който управлява издателството "Леопардо едитора", споделя, че е искал да зарадва Дилма с нещо много специално от България, което обаче да има връзка и с Бразилия. "Избрах книгата на адаша, защото много ми хареса, съвсем скоро тя ще е вече и по бразилските книжарници", сподели бразилецът.
"111 правила във Фейсбук" е книга с мисли, които пиар специалистът Максим Бехар е публикувал всеки ден в профила си във "Фейсбук". Печатната книга след това е издадена в джобен формат едновременно на български и на английски език. Първото правило на Бехар се цитира от стотици хиляди хора в България, особено в сфера-I та на бизнеса, то е: "И най-лошото решение е по-добро от невзетото решение". Предстои излизането на книгата в Русия, Полша, Испания, Япония и Корея.
***
Текст под снимка
Пиар експертът Максим Бехар и адашът му от Бразилия даряват книгата "111 правила във facebook" на Дилма с посвещение.

Стр. 28 – 29

 

Leave a Reply