Eдинственото изложение за ловци и рибари в София обещава успехи през есенния сезон

Агенция БУЛГАРРЕКЛАМА I 15.08.2011

ЕДИНСТВЕНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ЛОВЦИ И РИБАРИ В СОФИЯ ОБЕЩАВА УСПЕХИ ПРЕЗ ЕСЕННИЯ СЕЗОН “НАСЛУКА – ЛОВ, РИБОЛОВ, СПОРТ” от 28 септември до 2 октомври 2011 г. в ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР

От 28 септември до 2 октомври т.г. интересът на многобройните любители на лова и риболова ще се насочи към един адрес – Интер Експо Център, София. Очаква ги обновеното изложение “НАСЛУКА – ЛОВ, РИБОЛОВ, СПОРТ”.
Агенция Булгарреклама ЕООД и Лов и риболов ООД обединиха своя опит, потенциал и желание, за да успеят да предоставят едно по-ново, по-модерно и отговарящо на всички потребности изложение.
Лидерите в оръжейния и ловно-рибарския бранш ще наредят щандове с най-новите стоки – от сувенирите и дребните такъми до атрактивните продукти на световните оръжейни производители. Освен на късмета, ловците и рибарите могат да разчитат на добрите съвети и услугите, предлагани от участниците в изложението.
Авторитетни производители, дистрибутори и търговци на марково оръжие и аксесоари ще провокират ловците за нови постижения и уникални трофеи. Нови модели модерна оптика, ловни, сувенирни и тактически ножове, почистващи инструменти и други приспособления ще подсилват шансовете за успех на ловците.
Правилата за продажба на оръжие и боеприпаси са ясни, но условията за покупка могат да бъдат договорени още тук, на изложението. Изборът няма да е случаен, а информиран, добре консултиран и разумно оттъргуван.
За признати или начинаещи рибари изборът на риболовно оборудване и рибарски принадлежности ще е необозрим – десетки модели въдици, макари, куки, влакна, блесни, примамки и захранки, ножове с различно предназначение и изработка и много други изделия.
За ловци и риболовци ще има функционални ловни дрехи и аксесоари от най-ново поколение – маскировъчно облекло, раници и чанти, сигнални устройства, оптика, компаси, карти и други изделия.
Няма да бъдат пропуснати и пристрастените към спорта и екстремните изживявания. Очакват ги големи отстъпки на екипировка за сърф и кайт от отминалия сезон и представяне на новите колекции на водещи фирми за 2012 г.
Тази есен освен на късмета ловците и рибарите могат да разчитат повече и на богатия избор, който ще им предложи “НАСЛУКА – ЛОВ, РИБОЛОВ, СПОРТ”.

Повече информация на www.iec.bg и във Facebook страницата на изложението. 

Leave a Reply