Екипировка, емоции и награди по време на Лов, риболов, спорт

От 10 до 13 април 2014 г. в Интер Експо Център – София се проведе специализираната изложба Лов, риболов, спорт, организирана от Агенция Булгарреклама в партньорство с Българския ловно-рибарски съюз (БЛРС).
Лов, риболов, спорт посрещна близо 4000 души посетители и представи елитни марки ловно, пневматично оръжие и муниции, оптически прибори и мерници, прожектори и фенери със светодиоди, сигнални и пиротехнически средства, полезни материали за поддръжка на оръжие и др. Участници в изложбата бяха утвърдени фирми на българския пазар като Армада Понтика, ВИП Оръжейни комплекси, Алексис, Хънтър Джордж, Спорт Сити, Joralty, Росбул Армс и други.
За любителите на риболова изложбата предложи въдици, макари, куки, захранки, блесни и други такъми за успешен риболов. Те се срещнаха с представители на известни фирми в бранша – Геотрейд, Ал Фишермен, Х Флоор, Белополски ООД, Studio Max, Twins Sofia, Берковска гора и представяната от нея марка PANTHER MARTIN и др. Симулаторът SIMFISH на Studio Max отново привлече вниманието на посетителите – чрез специална компютърна програма те изпитаха уменията си в улова на големи риби като костур, шаран, щука и др.
Лов, риболов, спорт демонстрира тенденции в маскировъчните и спортните облекла и екипировка, обувки, ботуши, дъждобрани и други практични принадлежности. Сред експонатите в Интер Експо Център бяха продуктите на утвърдени международни марки като HUSKY, ALPINA, DI PAMA, TEMPISH, SONIM, CATERPILLAR, PENTAX, GOPRO, ION, FISKARS, GERBER, HERBERTZ, PUMA-TEC, MOTOROLA, LIFEPROOF, SILVA, SOLINGEN, OPINEL, MORA, VICTORINOX и др.
Познатите издания като „Лов и куче + оръжие“, OFF-ROAD, издателство ВАКОН запознаха гостите на изложбата с едни от най-известните писатели пътешественици, сред които Майк Хорн, Майкъл Палин, Колин Таброн, Пол Теру и други.
Тази година Лов, риболов, спорт предложи много любопитни експонати и интересни преживявания. Посетителите опитаха точността на мерника си в специално изградено стрелбище за въздушна пушка. Те успяха да видят и трофеи на ловните дружинки от страната, които представи Българския ловно-рибарски съюз (БЛРС). Имаше и дискусии с представители на ловни организации, в това число тематичната среща „Бракониерството и ловна стратегия на Република България“.
На 12 април се проведе Изложба за екстериор на кучета, организирана от Българския Републикански Киноложки Съюз (БРКС) – посетителите видяха над 50 екземпляра от ловни породи и кучета-спасители, а организаторите раздадоха около 30 медала.
В същия ден се проведе и Общо събрание на Българския ловно-рибарски съюз с участието на заместник-министърът на земеделието и храните г-жа Валентина Маринова и на представители на повече от 20 ловно-рибарски стопанства в страната.
Всеки посетител на Лов, риболов, спорт имаше възможност да участва в игра с анкетни карти и да спечели много специални награди. През последния ден на изложбата станаха известни и деветимата късметлии. Това беше и денят, в който гостите на Интер Експо Център – София успяха да видят от близо участниците в един от най-нашумелите телевизионни формати – Къртицата 2: Разтърсване.
Ще ви очакваме отново в Интер Експо Център – София и през есента от 24 до 28 септември, точно преди откриването на сезона за едър дивеч. Съорганизаторите на специализирания форум ВИП Оръжейни комплекси ПРО ХЪНТЪР, Заримекс, Стар Форс и АйЕсДи България ще ви изненадат за втора поредна година с впечатляващи награди и събития. Заповядайте!

Leave a Reply