Екипът на MAG Advertising включи едни от най-красивите дами у нас в рекламни концепции за Рубелла и Леденика

PRESS.dir.bg I 2009-11-20

Красиво момиче LargeУспешната имиджова комуникация на новата удобна разфасовка от 500 мл. на Леденика е дело на MAG Advertising. Известният моден фотограф Никола Борисов е автор на уникалната фотосесия, която провокативно поставя три атрактивни модела в нетипична ситуация: момичета в нестандартната роля на „мъжки” професии. Пред обектива на българина, който от дълги години живее и работи в Италия и се радва на значителен успех в модните среди в Милано, застанаха три от най-красивите дами от шоу бизнеса у нас – Кристина (от VIP DANCE), Венета Харизанова и ново изгряващата звезда на модния подиум – Мануела от агенция ВИП ФЕШЪН.

Мейкингът на самата фотосесия представя видео с интересни работни детайли, обикновено оставащи скрити за крайния потребител, който накрая се наслаждава на финалния рекламен продукт, без да подозира историята по изготвянето му. Филмчето е част от virаl кампания в популярни сайтове и социални мрежи. Видеото продължава да се радва на стотици ежедневни гледания, а групите в популярната социална мрежа Facebook набират все повече почитатели на бира Леденика.

В края на лятото медийната агенция на Рубелла – Зенит Адвъртайзинг енд Комюникейшънс се обърна към партньорите си от MAG Advertising за изработване на креативните концепции и реализацията на двата нови рекламни клипа на марката DEBA за DEBA Q10+Омега 3 и DEBA ПроБотокс. И в двете видеа екипът на MAG Advertising залага на изчистена и стилна визия, в унисон с последните световни тенденции за заснемане на реклами на козметични продукти. Режисьор на клиповете е Димитър Бакалов, а автор на фотосесиите отново е фотографът Никола Борисов.

Оригинална публикация

Leave a Reply