Елен Колева – Водеща на кулинарното състезание Lord of The Chefs

 сп. Журнал за жената | 03.03.2011

 

Екранните превъплъщения на една от най-нашумелите ни млади актриси Елен Колева са многобройни. Като "шивачка" взе наградата "Актриса на 2007 г", после я видяхме в образа на сервитьорката София в сериала "Забранена любов". Сега съдбата й поднесе нов кулинарен сюрприз – тя е водещата на кулинарното състезание Lord of The Chefs no bTV.
В следващите три месеца, когато ще се излъчва предаването, синеоката чаровница ще усвои тънкостите и в това изкуство: "Грехота е, когато имам такива майстори до себе си, да не науча куп кулинарни рецепти и да ги прилагам", сподели актрисата, която засега е царица в готвенето на бъркани яйца, миш-маш и спагети.


Съгласна ли си, че любовта на мъжа преминава през стомаха?

- Моят партньор оценява моментите, в които съм изпълнена с кулинарно вдъхновение. С голямо желание му готвя това, което умея, но го правя, когато има добро отношение към мен. Любимият ми знае, че ако удари по масата и изкрещи: "Я, сготви!", няма да го сторя. Такъв характер съм.


Как прие новината, че ти си водещата?

- Приемам го като огромно предизвикателство. Зарадвах се, че ще работя с екипа на Слави и ще се докосна до тези сценаристи. От тях мога да науча много, което ще ми помогне в професията.

 

Стр. 46

Leave a Reply