Елена Йончева на работа в Би Ти Ви

в. 24 часа | Паола ХЮСЕИН | 16.06.2011

 

Ще е част от ново токшоу, което тръгва на мястото на "Денят е прекрасен"

 

Елена Йончева отново се връща към журналистиката, след като през последните години се занимаваше повече с фотография. Тя откри няколко свои изложби със снимки, направени все по време на журналистическите й командировки в горещи точки от света.
От есента обаче вероятно ще прави една от рубриките в новия блок на Би Ти Ви, който ще тръгне преди обяд веднага след "Тази сутрин".
Той ще е на мястото на т.нар. женско шоу "Денят е прекрасен", което в момента телевизията запълва със сапунки.
Очевидно женските блокове са важна част от програмата на телевизиите, след като по "Нова" върви "На кафе" с Гала, а Марта Вачкова прави "Жените" по БНТ.
Би Ти Ви обаче се отказва от предаване, строго таргетирано към дамската част. Двама мъже -Мартин Захариев и Георги Тошев, работят по проекта и вероятно ще са продуценти на новия вид токшоу. След сериозните и горещи за деня теми на "Тази сутрин" ще последва предаване тип дайджест от различни случки. В него ще влизат много лица, които ще разказват своята история. Блокът ще наподобява предаването на Лора Крумова "Тази неделя", което още с появата си се определи като една от най-интересните програми в Би Ти Ви. Приликата ще е по-скоро в поредицата от интересни хора, които ще говорят в студиото. За една от рубриките е привлечена и Елена Йончева, казаха хора от медията. Вероятно и Георги Тошев ще снима свои неща за предаването.
В петък теренът ще бъде освободен за 4 жени, които ще водят блока. Нико Тупарев беше предложил подобен формат преди време, но той не успя да се реализира.
Новото предаване може би ще стартира в средата на септември и ще се излъчва от понеделник до петък.

Стр. 25

Leave a Reply