Елина Константину е новият управляващ на CIVITAS Bulgaria

CIVITAS Bulgaria I 14.02.2011

София, 14 февруари 2011. Елина Константину, един от най-квалифицираните ръководни специалисти в агенцията в Атина, беше назначена за Директор обслужване на клиенти и ще управлява българския офис на Civitas. Тя замества Арети Георгили, която се оттегля по лични причини.

Елина Константину има значителен опит в областта на пъблик афеъс, връзки с медиите и управление на проекти. Предишните й позиции включват ръководител на пресцентър и консултант по стратегия и комуникации в Министерството на националната икономика и в Министерството на труда в Гърция. Тя е работила за Frontier Economics в Лондон и е реализирала комуникационни и стратегически проекти за редица местни и европейски избори.

Елина Константину е следвала политически науки с фокус върху Близкия изток в Института за ориенталски и африкански изследвания в Лондонския университет и притежава магистърска степен от Центъра за международни отношения и дипломация (SOAS).

За CIVITAS, exclusive affiliate of Ketchum

В София CIVITAS Ketchum е създадена през 2006 г. Клиентите на CIVITAS Global Ketchum печелят от работата си с агенция, която комбинира международния опит на Ketchum Global Network с локалните знания, опит и ресурси на CIVITAS Атина, агенция с богат опит в областта на комуникациите и пъблик афеърс в Югоизточна Европа.
Комуникационните услуги, които CIVITAS Global предлага на компании и организации в частния и в публичния сектор, включват корпоративни комуникации и репутационен мениджмънт, управление на връзките с медиите и медийни тренинги, пъблик афеърс, кризисен мениджмънт и други.
Сред основните клиенти на агенцията са: PIRAEUS Bank, Tetra Pak, Multirama, Nokia Siemens Networks, Mellon Bulgaria, Interfoods, Seat, Hertz, Flocafe, Ulla Popken, GAP, Aegean Airlines, IKEA, както и други местни и мултинационални компании.

One Response to “Елина Константину е новият управляващ на CIVITAS Bulgaria”

  1. Tweets that mention Елина Константину е новият управляващ на CIVITAS Bulgaria | PR&Медиа Новини -- Topsy.com Says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by Gergana Nikolova, Stoyan A. Stoyanov. Stoyan A. Stoyanov said: Елина Константину е новият управляващ на CIVITAS Bulgaria | PR&Медиа… http://lnkd.in/WAZn_t [...]

Leave a Reply