Емилия Стефанова е новият управляващ директор на Аll Channels | Advertising

www.all-channels.com  I 05.06.2014

Емилия Стефанова поема поста управляващ директор на Аll Channels | Advertising – рекламната агенция част от All Channels Communication Group. На тази позиция тя ще се фокусира върху стратегическото и бизнес развитие на рекламната агенция. Емилия има значителен опит в областта на маркетинга, корпоративните и вътрешни комуникации, връзките с обществеността, както и рекламата на международни компании в редица сектори – недвижими имоти, банкиране и телекомуникации.

Преди да поеме поста в All Channels Communication Group Емилия Стефанова работи в Colliers International в периода 2008 – 2012 г. През годините заема две управленски позиции в компанията – мениджър „Маркетинг” и мениджър „Маркетинг и управление на недвижими имоти”. Като мениджър „Маркетинг” в Colliers International тя отговаря за успешното откриване и управлението на всички маркетинг операции на най-големите търговски центрове в страната – The Mall, Grand Mall и Park Mall. Емилия проектно отговаря и за маркетинг активностите при откриването на Парадайс Център.

В продължение на година Емилия Стефанова е мениджър ”Вътрешни комуникации” в HP за Европа, Близкия Изток и Африка. Предишните назначения на Емилия включват управлението на отдел „Маркетинг и PR” в Пощенска банка. Сред отговорностите й са промяна на корпоративната идентичност на финансовата институция, както и комуникационно управление на процеса на сливане с ДЗИ банк. Емилия започва кариерата си в областта на маркетинга в отдел реклама в „Мобиком“, като в продължение развива телекоминукационния си опит като Маркетинг Мениджър в „Германос“, отговарящ за развитието на верига магазини за електроника, офис техника и телекомуникационни решения при стартирането на втория мобилен оператор Глобул.

Аll Channels | Advertising е създадена през 2009 г. като част от комуникационната група Аll Channel Communication Group. В рамките на краткото си развитие агенцията се нарежда сред едни от водещите в бранша. Аll Channels | Advertising е изцяло независима българска рекламна агенция, която през последните години нарежда в портфолиото си редица водещи местни и международни клиенти. Агенцията предлага широка гама от услуги от творчески концепции до цялостни рекламни стратегии.

Автор:
All Channels Communication Group  

Leave a Reply