Employer Branding е във фокуса на две събития на 4 и 5 ноември

EventsPRO.bg I 2.11.2016

Employer Branding, или използването на човешкия ресурс на компанията за успешна комуникация пред външните (и вътрешни) публики, е малко позната и дискутирана тема в България.

 

Две събитие ще запълнят интереса на българската публика през следващите дни.
 
Майсторският клас „Employer Brand Management“, организиран от To The Top Agency, съчетава лекционни и дискусионни модули, водени от световно признатия стратег в областта – Саймън Бароу (познат още като “бащата на концепцията за работодателската марка”). Събитието ще се проведе на 4 ноември 2016 г., петък, в Интер Експо Център – София.
 
Обучение “Employer Branding – теория и практика” се организира от Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) и ще бъде водено от Любомир Аламанов, PR специалист и комуникатор. Обучението има за цел да въведе аудиторията в актуалната тема и в практическото приложение на employer branding-а и да покаже значението му в контекста на съвременните бизнес и комуникационни приложения. Събитието ще се проведе на 5 ноември 2016 г., събота, в TheSite – първият communication community & event center в София.
 
И двете събития са важни, интересни и полезни, и нашият съвет е да участвате в тях. Струва си!
 

Leave a Reply