Есенният брой на списание ТВОЯТ БИЗНЕС е посветен на КОУЧИНГ

Списание Твоят Бизнес I 14.10.2016

Посветихме го на изключително модерната и в същото време повече от важна тема за бизнеса – КОУЧИНГ. Статиите на нашите автори са изключителни и вярваме, че буквално "ще бръкнат" в мозъка на всеки от вас и ще погледнете по нов начин на правенето на бизнес и управлението му. Ето и някои от темите

Мода ли е да имаш коуч или наистина вече става необходимост в днешно време? Какво представлява той? Честен разговор между равни партньори с висок интензитет винаги подкрепящ клиента да катализира постигането на целите си, от Ирина и Петър Горялови.

Дали коучингът не е възраждане на нещо старо? Това представя Гергана Павлова от Екуинокс Партнърс. В същността си коучингът представлява един по-различен, по-богат начин за свързване и общуване със себе си и с другите. Общуване, което е обогатяващо и трансформиращо и за двете страни – с това, че засяга темите и въпросите в същността на нещата.

Компаниите имат все повече нужда от лидери, отколкото само от мениджъри, казва в интервю Лидия Шулева. Необходим е съвършено нов подход към клиентите, към работещите, към заобикалящата среда и начина, по който ще се прави бизнес.

За да сме щастливи е нужен баланс между бизнеса и личния живот, казва в интервю Иванина Захариева, лайф и екзекютив коуч.

Представяме и две проучвания – за тенденциите в обучението и развитието на хората в организациите в България за 2016/2017 г. и за предприемачеството в България – къде се намираме, какви са нагласите на българите и защо само 15,8% от пълнолетното население на България забелязват добри възможности за започване на бизнес в района, в който живеят.

Какви са грубите грешки в обявите за работа и защо за да грабнете интереса, още в първия параграф обявата трябва да отговори на въпроса, възникващ у всеки кандидат: „Какво има за мен, какво ще спечеля?“ от Владислав Цветанов

Не сме пропуснали и технологиите – какво представлява облачното ERP – дали не е по-изгодно да го наемем?

И още теми ще намерите в броя, който от 15.10.2016 е на пазара!

Оригинална публикация

Leave a Reply