Eventease предизвиква феновете на NINJA TUNE да заснемат събитието по случай 20 годишнината от основаване на лейбъла

PR Eventease I 14.02.2011

 

Станаха известни имената на българските диджеи, които ще съпортнат партито NINJA TUNE XX

На 24-ти февруари Eventease не само ще отпразнува с мащабно парти 20 години от създаването на култовия лейбъл NINJA TUNE, със специалните гости DJ Vadim, TokiМonstа и Daedelus, но ще предизвика всички присъстващи във клуб MIXTAPE 5 (подлеза под моста на влюбените, НДК), да запечатат със своите камери, апарати или телефони чрез видео клипове най-яките си моменти, не само от партито, но и от преживяванията си преди, по време и след клуба.

Всеки може да участва в експеримента, стига да заснеме няколко клипчета с мобилния си телефон, камера или фотоапарат, преживяването си тази вечер и да публикува линк към видео клипчетата, на Facebook страницата на Eventease или го прати на е-мейл : info@eventease.org. Идеята на организаторите е след партито от изпратените материали да се сглоби късометражен филм, отразяващ събитието NINJA TUNE XX, но през погледа на феновете на лейбъла в България.

 

За първите 10 отзовали се на предизвикателство, организаторите на събитието са подготвили специална награда – стек с 6 бири Гролш, а за видеото събралo най-много гласове от феновете във Facebook е предвидена специална награда – бутилка уиски Bushmills.

Вечерта NINJA TUNE XX, която се организира от Eventease, ще получи и силна подкрепа от двама български диджея – Stoyan и Sava.
Sava е добре познат на феновете на качествения саунд – стиловете, по които се увлича са hip-hop, jazz, funk и всичко между тях. Създател е и на Skankdal.com, музикалния блог, който вече има и официална клубна вечер, на която SAVA е главен хост и организатор. В момента SAVA е резидънт диджей в бар „ПЕТЪК“ и клуб MIXTAPE 5.

"Какъв стил ще бъде сетът днес?" Това е най-често задавания въпрос от всички, които следят изявите на Stoyan.

Стиловете, в които се е впускал, през годините са много и разнообразни – Trance, House, Breakbeat, Drum & Bass, Chillout. Tова, което ги обединява е мелодията и музикалността, както и желанието да се разчупят стереотипите за стиловете в електронната музика. През годините, Stoyan е бил на една сцена с имена като Audio Bullys, Coldcut, Stanton Warriors, Hybrid, Cristian Smith, James Lavelle (Unklie), N.O.H.A., Banco De Gaia, Dj Marky, и мн.др.

Партито започва в 20:00 часа с музикалната селекция на Sava и ще свърши в ранните часове (06:00) на 25-ти февруари, със сета на Stoyan.

Билети: Предварителна продажба на цена 20 лв. до 23.02.2011 в мрежата на EVENTIM.BG (магазини Германос, Офис 1, Мултирама, Технополис, Пикадили, ОМV и др). Цена на билета на 24.02.2011 и на място: 25 лв.
Възрастово ограничение: 18+

За акредитации и въпроси – моля свържете се с мен.

Поздрави,
Хелиана Велинова
0895277351
pr@eventease.org

Можете да ни намерите на следните адреси:
www.eventease.org

http://www.facebook.com/pages/EventEase/182455731788148?ref=ts

Leave a Reply