Евтим Милошев превзема Би Ти Ви

МЕНИДЖЪР.NEWS I 10.01.2011

“Дрийм тийм пръдакшънс” на Евтим Милошев и Любо Нейков завзема все повече време в ефира на Би Ти Ви.

През 2011 г. „Нека говорят с Росен Петров”, чийто продуцент е компанията, ще бъде по-дълго. От тази неделя, 9 януари, предаването ще започва в 16 ч. В трите часа на живо ще има повече гости и повече истории. Готви се поредица какво се случва с хората след края на властта и за забравените герои на съвремието.

В "Опасно близо" Диана Найденова също ще бъде на живо с политиците в студиото. В тази рубрика и в "Пожелахте да говорят" журналистите обещават хора, които рядко говорят, но има какво да кажат.

Неделната вечер ще бъде превзета от друга поредица на “Дрийм тийм пръдакшънс” – „Велика България”. Тя стартира тази неделя, 9 януари, от 22:30 часа. В 12-те епизода Любо Нейков ще се превъплъти в образа на Бойко Борисов. Емблематичен български образ прави и Христо Гърбов – Елеонор Карагеоргиев обича да гледа телевизия и най-вече да спори с телевизора. Типични и иронични са героите на останалите актьори в шоуто Руслан Мъйнов, Кръстьо Лафазанов, Ненчо Илчев.

Компанията на Евтим Милошев и Любо Нейков е продуцент и на най-рейтинговото предаване по Би Ти Ви – "Комиците". Телевизията ги сблъска челно със Слави Трифонов, като им повери да правят две програми в новогодишната вечер.

Милошев и Нейков напуснаха преди време компанията "7/8" и основаха своя, като успешно конкурират бившия си шеф в продуценството, включително и като му отнеха "Сървайвър".

Оригинална публикация

Leave a Reply