Fashion Days търси модния експерт на сезона!

Go Green Communications I 5.02.2013

Благодарение на своя стил и усет към модата, любимецът на публиката ще спечели ваучер за 300 лв. от fashiondays.bg

До всички любители на модата: Fashion Days търси моден завоевател с усещане за стил и класа в кръвта си; съвременен творец с усет към красотата в ежедневието; носителят на титлата "Fashion експерт на сезона"!
Fashion Days и радио FM+ предизвикват всички фенове на модата да демонстрират своя неповторим стил. Всеки участник в играта трябва да покаже своя усет за мода и стил, като изпрати до две свои снимки между 28 януари до 17 февруари на game@fmplus.net. Десет от всички участници ще се борят за гласа на публиката, която ще определи модния експерт на сезона.
А той ще спечели признанието за истински ценител на модата и ваучер на стойност 300 лв. от fashiondays.bg, с който ще попълни гардероба си с чисто нови придобивки от световноизвестни брандове.
Повече за играта и условията за участие на www.fmplus.net

За контакт:

Пламена Павлова
Go Green Communications
Тел. 02 878 01 91; 0887 450040
Още на: fashiondays.bg

Fashion Days е най-големият онлайн клуб за пазаруване в Централна и Източна Европа,
предлагащ световноизвестни модни марки като Calvin Klein, D&G, Tommy Hilfiger, Roberto Cavalli
и Miss Sixty с отстъпки до 70%. Всеки ден членовете на клуба избират измежду над 1000 нови aртикула от дамската, мъжката и детска мода, както и продукти за дома.
Основана през 2009 година в Швейцария, компанията бързо се разраства с присъствие в 10 европейски държави. С гарантирания произход на стоките си и с 24-часовото обслужване на клиенти Fashion Days превръща онлайн пазаруването в ново, вълнуващо изживяване за своите над 4 000 000 члена. 

Leave a Reply