Fashion Days увеличава разнообразието и усъвършенства онлайн магазина

www.civitasglobal.bg I 16.07.2014г. 

Швейцарската компания Fashion Days, модна дестинация номер едно в Централна и Източна Европа, обогатява предложенията си, достигайки до 200 000 продукта в наличност от над 500 бранда. Това значително разнообразие вече е достъпно още по-лесно, благодарение на новото навигационно меню в онлайн магазина, позволяващо бързо и лесно търсене по продукти и марки.

Новото навигационно меню дава възможност на потребителите да открият желаните от тях продукти по различни критерии – дали са предназначени за жени или за мъже, по бранд, продуктова категория (облекло, обувки, чанти, аксесоари и други) и актуални предложения. Това улеснява избора, прави го по-интуитивен и осигурява още по-приятно шопинг изживяване.

„Отчитайки обратната връзка от клиентите, въведохме тази нова възможност в онлайн магазина ни с идеята да осигурим още по-бърз и лесен достъп до огромното продуктово разнообразие, което поддържаме в наличност. Важно е потребителите да имат възможност да търсят предпочитаните от тях артикули по бранд или по категория, за да им гарантираме максимален комфорт при избора на най-подходящите предложения за техния индивидуален стил” – отбеляза Евгения Маркова, Директор бранд маркетинг на Fashion Days.

Fashion Days продължава развитието си от онлайн клуб за пазаруване с периодични кампании с ограничени количества предложения, към отворен онлайн магазин с огромно разнообразие от оригинални модни продукти в наличност. Компанията комбинира най-доброто от двата модела на онлайн пазаруване – флаш сейлс (кратки кампании, ограничени количества и големи отстъпки) и традиционен онлайн магазин с продукти на склад. Това позволява на Fashion Days да поддържа голям спектър от предложения за удовлетворяване на разнообразните предпочитания на клиентите. Пускането на новото навигационно меню е важна стъпка в този процес и осигурява на клиентите постоянен достъп до продуктите и филтриране още от началната страница на онлайн магазина. 

Leave a Reply