Fibank (Първа инвестиционна банка) организира стилна вечеря за свои клиент партньори и приятели

в. Уикенд | 17.08.2012

Fibank (Първа инвестиционна банка) приветства дългогодишни клиенти, партньори и приятели на специално организирана за тях вечеря, която се състоя в Кемпински Хотел Гранд Арена в Банско. В качеството си на горд генерален спонсор на Джаз Фестивал Банско през годините банката ежегодно подпомага изпълнения пред широка публика на изключителни български и световни джаз и поп звезди.
На стилна вечеря в приятна атмосфера банката покани над 160 гости свои дългогодишни клиенти, партньори, посланици, управители на големи фирми, представители на арт средите, които останаха изключително доволни и от последвалата музикална вечер в Пиано бара.
Дългогодишната традиция Първа инвестиционна банка да спонсорира организирането на Джаз Фестивал Банско е част от политиката на банката да подкрепя значими културни и музикални проекти. Благодарение на дългогодишното сътрудничество между Fibank и д-р Емил Илиев, създател и организатор на фестивала, Банско вече се е превърнало в своеобразна музикална столица на Балканите, като градчето успешно се приобщи към европейските културни и музикални столици, които са сцена на значими музикални събития през месец август.

Стр. 9

Leave a Reply