Flagman.bg е новото име на бургаската интернет медиа Besove.bg

Flagman.bg I 21.01.2013

Изтичат последните часове на Бесове.бг, очаквайте Флагман.бг

Новата визия ще е по-удобна и ще даде възможност да възприемате по-бързо много повече информация

Скъпи приятели, днес, 21 януари 2013 г., се навършват две години от старта на сайта Бесове.бг, замислен като малка регионална медия за Бургас, в която да намирате информация, различна от прессъобщенията на официалните институции, собствени разследвания и авторски коментари. Сайтът обаче заживя своя собствен живот, надскочи нашите скромни планове и се превърна в своебразна информационна агенция, в която вие търсите и очаквате да намерите най-актуалните новини и разтърсващи разкрития.

Наред с политическите скандали, екшъните в ъндърграунда и социалните драми, обаче, тук своето място намериха и красивите неща от живота – изявите на бизнеса, многобройните случаи на изпълнен човешки и професионален дълг, достиженията на културата, успехите на нашите деца в училище, рекордите на най-добрите ни спортисти. Позициите в първоначалната версия на Бесове.бг постепенно отесняха за нарастващия поток от информация. През първата година Бесове.бг се наложи като най-динамично развиващата се интерактивна медия в България, а сега е най-влиятелният и популярен интернетсайт за регион Бургас със своите средно 14 хиляди уникални посещения и 50 хиляди импресии в денонощие.

Новите условия наложиха да доразвием нашата концепция и да променим визията на сайта – като ви дадем много повече възможности за бързо възприемане на последните новини и лесното намиране на всички теми, които ви интересуват. Очаквайте ни след броени часове с новото ни име Флагман.бг и с модерен дизайн, създаден по стандартите на последните световни достижения в уеб технологиите.

С уважение, от екипа на Бесове.бг

* Заглавието е на PRnew.info

Оригинална публикация 

Leave a Reply