Фолкзвездата Камелия, светският хроникьор Мон Дьо, певицата Камелия Воче и брадърите Силвия и Лео ще водят предавания по обновената ТВ7

ТВ7 I Ася ГЕОРГИЕВА I 2010-06-07

Виртуално магаре с името Марк О’Селски ще партнира на Силвия от Биг Брадър в ново вечерно шоу по ТВ7

Напълно променената национална ефирна телевизия ТВ7 посреща горещите летни месеци с изцяло обновена програмна схема, нови предавания и армия от звездни водещи.
От 14-ти юни зрителите на канала ще могат да видят на екран фолкзвездата Камелия, нейната съименничка – джаз певицата Камелия Воче, светския коментатор Мон Дьо и участниците във втория сезон на Биг Брадър – италианеца Лео и популярната като „българската Анджелина Джоли” – Силвия Драгоева.
Камелия Воче и Мон Дьо ще си партнират в новото предиобедно магазинно предаване на ТВ7, носещо името „7-мо авеню”, което ще се излъчва всеки делничен ден от 10.00 до 11.30 ч. и ще е ориентирано към женската аудитория. Отделните рубрики ще включват съвети за здравословния начин на живот, за поддръжка на домакинството и стайлинга, информация за световните модни тенденции, както и тема на деня, която ще се обсъжда с известни личности и експерти в съответната област.
Популярната фолк певица Камелия също ще се появи в ефира на ТВ7 в ролята на водеща в следобедно социално ток шоу, носещо името „Споделено с Камелия”. Русокосата изпълнителка ще се представи в изцяло ново амплоа, тъй като в предаването ще се дискутират проблемите и личните истории на обикновените хора заедно с известни личности и психолози. „Споделено с Камелия” ще се излъчва всеки делничен ден от 16.30 до 17.30 ч. и ще включва публика в студиото, която ще участва активно в разискваните теми.
Бившата съквартирантка от къщата на Биг Брадър 2 Силвия Драгоева пък ще се изяви на екран като ко-водеща в новото сатирично ток шоу на ТВ7, наречено „На инат”. Предаването ще промени напълно представите на зрителя за вечерно ток шоу, тъй като партньор на Силвия ще е не човек, а виртуално магаре, носещо името Марк О’Селски. Основен фокус в „На инат” е политическата и социалната сатира и коментарите на изминалите събития от деня. Предаването ще има бенд и гости и ще се излъчва в 2 издания – 10 минутно, непосредствено след централната емисия „Новини” на ТВ7, и вечерно издание от 22.00 ч.
Като водещ в ефира на ТВ7 ще дебютира и още един участник във втория сезон на Биг Брадър – италианецът Лео. Кулинарното шоу „Какво ви забърка Лео” ще се излъчва всяка делнична сутрин от 9.30 до 10 ч. и за първи път в българския ефир ще се набляга не само на вкуса, но и на външния вид на храната. Воден от принципа, че половината от вкуса на ястието е във външния му вид, Лео ще демонстрира как можем да аранжираме атрактивно приготвените ястия. Готвенето ще се случва в реално време, което ще даде на зрителя напълно точна представа за начина и времето за приготвяне на ястията.
Освен тези продукции, ТВ7 ще включи в обновената си програмна схема и ново скеч шоу в стил “Monty Payton”, наречено „Нашенци”, публицистичното предаване от типа инфотеймънт „5400”, както и много нови хитови филми и сериали.

Leave a Reply