Форум MySuccess на тема: “Добрите практики от българския бизнес в областта на фармацията”

Начало: Вторник, 26 Октомври 2010 г. – 08:45 часа
Край: Вторник, 26 Октомври 2010 г. – 17:45 часа
Място: София, Кемпински Хотел Зографски
Достъп: Такса участие
Организатор: Списание ENTERPRISE
Отворено за медии: Да

Целта на събитието е да събере представители на фармацевтичния бизнес в България, които да се запознаят с успешните бизнес практики на водещи компании от сектора като Софарма, Актавис, Байер България, Рош България, ГлаксоСмитКлайн, Пфайзер България, Санофи Авентис, Сервие Медикал, Менарини България, Чайкафарма АД, Биовет, Астра Зенека и др., които имат безценен опит, съобразен с българските културни и поведенчески особености.

Събитието е естествено продължение на Първия Форум MySuccess за споделяне на опит, който бе организиран през месец април 2010 година.

Форум MySuccess на тема: "Добрите практики от българския бизнес в областта на фармацията" е насочен към средния бизнес от вериги аптеки и медицински центрове, тези които имат желание да работят с големите компании в сектора.

Организаторите ще покажат различните гледни точки на участниците във фармацевтичния бизнес. Поканени са български лектори, управляващи чуждестранни компании, и чужденци, управляващи български компании от фармацевтичната индустрия.

Поканени за участие са и компании, извън този бранш, които имат решения и продукти, подходящи за индустрията.

Очакваната аудитория на Форума обхваща:

• Ръководители от висшия управленски състав на фармацевтични компании (председатели на съвети на директорите, изпълнителни и управляващи директори и др.)
• Търговски и маркетинг директори на фармацевтични компании
• Собственици на вериги аптеки
• Управители на частни медицински центрове и болници

На Форума се очаква да присъстват от 150 до 200 участника. Като социално отговорна медия, списание ENTERPRISE ще осигури безплатно участие за 20 от най-добрите студенти от специалност "Фармация".

За участниците е предвидена и специална “networking” сесия – предварително уредени срещи с участниците и лекторите във Форума, като всеки регистрирал се делегат ще получи оторизиран достъп до базата данни с гостите на събитието.

За допълнителна информация: http://pharmacy.mysuccess.bg/

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/756

Leave a Reply