Gillette Venus предизвиква дамите да разкрият своята тайна за гладки крака

www.united-partners.com I 25.07.2014

Женствеността е състояние на духа, подсилено от увереността, че изглеждаме и се чувстваме страхотно, което постигаме с ежедневни ритуали за красота. Без значение как избираме да поглезим тялото си, едно нещо е сигурно – премахването на нежеланото окосмяване е задължителна стъпка при разкрасяването на всяка жена.

За да разбере по-добре нуждите и потребностите на българските жени по отношение на методите за премахване на нежеланото окосмяване, Gillette Venus, първата марката самобръсначки, специално създадена за жени, предизвиква дамите чрез анкета във Facebook* да говорят открито за обезкосмяването, женствеността и личния си стил.

Запитани какво ги кара да се чувстват женствени, 42% от попълнилите анкетата отговарят, че носенето на определен тоалет им дава усещане за женственост, а 53% от тях избират да изразят това състояние на духа като прекарват време с приятели и се забавляват.

На въпроса „Какъв е твоят ежедневен разкрасителен ритуал?“ 50% от запитаните дами разкриват, че отделят голямо внимание на грижата за лицето и косата, без да забравят редовната хидратация на тялото – за 59 % това е тайната за страхотна кожа. Спортът също е част от ежедневието им, като 50% от анкетираните отговарят, че се подготвят за лятото като спортуват, за да влязат във форма.

По отношение на предпочитания от тях метод за обезкосмяване, 39% от анкетираните избират самобръсначката като бърз, лесен и удобен начин да се справят с нежеланото окосмяване. 58% избират самобръсначки, създадени специално за жени и с няколко ножчета, които бръснат по-близо до кожата, за да я оставят мека и гладка за по-дълго.

Няколко ножчета, предпазни „възглавнички“ и въртяща се глава са критериите, на които 77% от дамите обръщат внимание при избора на самобръсначка за бързо, лесно и чисто отстраняване на нежеланото окосмяване. Самобръсначките на Gillette Venus отговарят на тези критерии като осигуряват на дамите възможността да се наслаждават на гладки крака само с едно движение.

И понеже гладките и красиви крака трябва да се показват, Gillette Venus пита дамите как подчертават краката си през лятото. 59% от дамите, попълнили анкетата, залагат на къси панталонки, в комбинация с различни дрехи, за да са в крак с модата.

Gillette Venus е първата самобръсначка на Gillette, специално създадена за жени, която позволява на всяка дама да има гладка и красива кожа, за да се чувства още по-уверена и женствена. С Gillette Venus всяка жена постига гладка кожа на краката само с едно движение.

*Проучването е проведено сред 854 българки чрез анкета на Facebook страницата „Между момичета“ (www.facebook.com/MejduMomicheta) в периода юни-юли 2014 г. Проучването включва 10 въпроса по отношение на предпочитан метод за обезкосмяване, женственост и личен стил.

За Procter & Gamble
P&G служи на приблизително 4,4 милиарда души в цял свят благодарение на портфолиото си от доверени, водещи качествени марки, сред които Pampers®, Ariel®, Always®, Pantene®, Mach3®, Lenor®, Oral-B®, Duracell®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion®. С дейности в приблизително 80 страни, марките на P&G са достъпни в повече от 180 страни по света. Моля посетете http://www.pg.com за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията. 

Leave a Reply