Глобалният посланик на марката TOMMY HILFIGER – Рафаел Надал взе участие в стриптийз тенис турнир в Мадрид

United Partners I 9.12.2015

Стриптийз тенис турнирът се състоя в Palacio de Cibeles в Мадрид в чест на посланика на новата колекция бельо на Tommy Hilfiger, аромата TH Bold и Tailored колекцията – Рафаел Надал

Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corporation, представи глобалния посланик на марката – тенис иконата Рафаел Надал, със специален тенис турнир. Той се състоя в Мадрид, в Palacio de Cibeles на 1 декември 2015. Носителят на 14 Големи Шлема изигра огнен мач в Galería de Cristal на игрището с впечатляващ сводест покрив. То е с големина от 2 400 квадратни метра и е покрито със стъклен куполовиден покрив, изработен от над 2 000 триъгълни парчета, които образуват структура, подобна на мрежа.

„Харесва ми, че това събитие събира в едно модата и спорта посредством запазената марка на Tommy, а именно – неочаквания обрат. Това беше перфектният начин да отбележа партньорството си с Tommy Hilfiger в моята родна страна“, каза Рафаел Надал.

Надал се изправи в няколко тенис кръга срещу испанските модели Andrés Velencoso, Juan Betancourt, Malena Costa and Cristina Tosio. Velencoso и Betancourt бяха облечени в костюми от колекцията Tommy Hilfiger Tailored за есен 2015. Costa и Tosio носеха облекла от колекцията Hilfiger за пролет 2016. Надал беше с костюм от колекцията THFLEX Rafael Nadal Edition capsule, която смесва в себе си шивашки майсторлък и модерни тъкани, създадени за оптимални движения. Лимитираната колекция Capsule ще бъде достъпна в магазините на Tommy Hilfiger по целия свят и на избрани El Corte Inglés места из Испания в началото на януари 2016. Новите колекции на бельо и аромати са достъпни в магазините.

Подобно на мачовете, които се проведоха в САЩ и Германия, всеки път, когато един отбор отбелязваше точка, съперникът му трябваше да сваля по една дреха. В крайна сметка под дрехите се разкриха новите дизайни на мъжко и дамско бельо на Tommy Hilfiger. Моделите близнаци Juan и César Hortoneda забавляваха публиката преди мача. водещият и известен комик Arturo Valls бе домакин на събитието от мястото, предназначено за съдията, докато Надал спечели мача.

Колекцията бельо на Tommy Hilfiger освежава класическия стил с нови кройки, подобрени тъкани и детайли на по-високо ниво. Иновациите в дизайна са съчетани с качествени платове, за да се получи изискан вид и издръжливост, които са от изключителна важност за ежедневния комфорт. Tommy Hilfiger Tailored се отличава с изкусни силуети, модерен шев и богати текстури. Ароматът Тhe TH Bold отбелязва духа на решителността и е създаден за съвременния мъж, който живее смело и който има характер и самочувствие.
Към Томи Хилфигър и Рафаел Надал се присъединиха актьори, модели, известни личности, включително: актрисата Карла Нието, актрисата Андреа дел Рио, актьорът Jose Lamuño, актьорут Тамар Новас, актрисата Katia Klein, актьорът Ricard Sales, режисьорът на испанския национален балет Antonio Najarro и моделът Miguel Angel Herrera. 

Leave a Reply