Големият благотворителен бал на БФБЛ ще се проведе на 11 януари

EVENTS.dir.bg I 2010-01-04

Всички приходи, събрани от Големия благотворителен бал, ще се използват за две благородни каузи: създаването на нов живот чрез безплатни ин-витро процедури за финансово затруднени български семейства и съхраняване на българското семейство в неговата цялост чрез повишаване осведомеността и превенцията срещу рака на гърдата.

BBLFГолемият благотворителен бал, организиран от Българския форум на бизнес лидерите, ще се проведе на 11 януари (понеделник) от 19.30 часа в хотел "Шератон", зала "Роял" (настаняването е до 19.15 часа).

Всички приходи, събрани от Големия благотворителен бал, ще се използват за две благородни каузи: 

 - създаването на нов живот чрез безплатни ин-витро процедури за финансово затруднени български семейства 

и 

 - съхраняване на българското семейство в неговата цялост чрез повишаване осведомеността и превенцията срещу рака на гърдата

Благотворителният куверт за участие в Бала е на стойност от 150 лева за един участник.

Ако имате желание да участвате, може да попълните регистрационния формуляр и да го изпратите на факс 02/ 986 56 25, или e-mail office@bblf.bg, не по-късно от 8 януари 2010 г. (петък).

Ако имате желание да подкрепите събитието като спонсор – може да се запознаете с пакетите за спонсорство.

Изпълнителният директор на БФБЛ Стамен Тасев споделя:

"Вече се превръща в традиция за БФБЛ членове и приятели да отбелязват заедно началото на всяка нова година с благотворително събитие. Ние сме много горди, че съвместните ни усилия от последната година се увенчаха с успех – очакваме появата на две БФБЛ бебета през следващите няколко месеца!

В продължение на тази традиция всички приходи, събрани от Големия благотворителен бал, ще се използват за две благородни каузи: създаването на нов живот чрез безплатни ин-витро процедури за финансово затруднени български семейства и съхраняване на българското семейство в неговата цялост чрез повишаване осведомеността и превенцията срещу рака на гърдата.

Отбележете датата във Вашия календар и споделете този прекрасен момент с всичките си колеги и приятели, които имат смелостта, енергията и страстта да се борят за отговорен и етичен бизнес в България!"

Информация от интернет страницата на БФБЛ: http://bblf.bg/upcoming.php?id=70

Информация за Големият благотворителен бал на БФБЛ, 11.01.2010 г.

Оригинална публикация

Leave a Reply