Голият репортер на Милен – Даниел Петканов: Получавал съм ерекция по време на работа

в. Show | Светлана ТЕРЗИЕВА – СЕСИЛ | 07.07.2010 

Даниел Петканов е на 23 години, студент по политология, ексхибиционист по душа. През 2009 г. мачото взе участие в конкурса "Мис и Мистър УНСС" и зае престижното второ място, а в началото на май тази година се пребори и за титлата. В журито на конкурса бе и тв водещият Милен Цветков, който веднага хареса младока заради неговата разкрепостеност и му предложи работа в сутрешния блок "Събуди се с EBF". Така Дани стана едно от най-скандалните и запомнящи се лица в тв ефира. Почти всяка сутрин на сексапилния политолог не му остава време да се облече и хуква гол по улиците да прави интервюта и анкети сред сащисаните "Гражданя". А ето и голата истина за самия него:

- Как Милен Цветков ти предложи да се изявяваш в сутрешния му блок?

- Милен ни покани след конкурса заедно с Мис УНСС да гостуваме в сутрешния му блок по Телевизия EBF. Тогава се и запознахме. След предаването Милен ме извика в офиса си и ми предложи работата. Съвсем спонтанно се роди идеята да съм гол. Преди първия си репортаж казах на Милен, че искам да бъда гол по време на снимките и той се нави.

- Не те ли е срам всяка делнична сутрин да се разхождаш насам-натам голичък по улиците в София? Все пак майка ти и татко ти какво мислят за новото ти амплоа?

- Сесил, само ако знаеш колко ми е приятно да се подвизавам полугол по улиците и да поставям хората в неловки ситуации! Направо получавам душевен огразъм. Нямам никакви скрупули в това отношение.
В самото начало се притеснявах как ще реагират родетелите ми, защото в анкетите, които правя, често псувам или говоря на сексуални теми – неща, които не си позволявам вкъщи. А и най-малкото правя репортажите си почти само по микрофон на най-оживените софийски булеварди и площади. Все факти, които биха смутили всеки родител. Въпреки това те се забавляват искрено и ме подкрепят с една условност – да си поставя някаква граница в поведението, която да не преминавам… Лошото е, че към настоящия момент не съм си поставил такава, ха-ха-ха.

- В медиите имаше недобронамерени ..дописки" как Милен ходил на студентския конкурс на УНСС. за да си набира талантливи и млади хора за екипа за новото предаване, ама безплатно…

- Договорката ми с Милен Цветков беше за 700 евро месечно, но се прави на луд и ми плаща само 700 лева, съвсем скоро ще му потърся съдебна отговорност! Шегувам се – действително не получавам пари за репортажите, които правя, но и уговорката ми с него беше такава. Аз не съм професионалист в крайна сметка, но пък получавам поле за изява и пълната свобода да правя каквото поискам.

- Иска ли ти се да станеш популярен и известен като Евгени Минчев например и какво ще ти донесе това евентуално?

- Мисля, че неслучайно споменаваш Евгени Минчев, ха-ха-ха… Между другото, той наскоро ми предложи, докато си чатехме във фейсбук, да се омъжим един за друг. Аз му отговорих,ю че съм съгласен, защото това ще бъде пиар за мен. Единственото ми условие беше да не консумираме брака си, при което той оттегли предложението си, ха-ха-ха.

- Неудобните въпроси са запазена марка на Милен Цветков. Задавали ли са ти на теб подобни въпроси, от които дори да се изчервиш?

- Редовно ми се случва да се изчервявам на въпроса с колко жени съм имал сексуален контакт.
Неудобно ми е да си призная колко много са те!
(Изпада в бурен смях – б. а.)

- Сигурна съм, че имаш доста неприлични предложения, защото не стига, че си "Мистър УНСС", ходиш си гол публично и репортерстваш. изявяваш се по телевизията и т.н. Разкажи някои от тях в детайли?

- Системно получавам неприлични предложения… за жалост обаче предимно от мъже. Сещам се веднага как собственикът на един от най-големите гей клубове в Турция ми предложи 800 евро да танцувам две вечери там като стриптийзьор. Поемаше ми всички разходи и щях да нощувам в неговия хотел. Сподели ми, че мога да изкарам дори много повече пари, ако правя секс с гостите, които били предимно баровци. Аз му отговорих, че съм съгласен да отида при положение, че само танцувам, без да се налага да правя секс с когото и да било. Той се съгласи. Попитах го – сигурен ли си? Това не са малко пари, да не поискаш да правим секс двамата, като дойда? И той ми вика: "Е, разбира се, само един път".
Отговорих му – абсурд!
Получавал съм директни предложения, отново от мъже, да ми плащат пари – между 20 и 50 лева, за да ми правят френска любов. Което за мен е абсолютно нелогично – все едно проститутка да плаща на клиентите си, за да правят секс с нея, ха-ха-ха!
Ще споделя и още една много критична случка. Отново попаднах на гей, който работи като фотограф и има модна агенция. Харесах си момичето, с което живееше – тя беше фотомодел. Една вечер у тях се бяха събрали общо петима хомосексуалисти и мадамата, с която исках да правя секс. Всичко беше нормално до момента, в който гейовете си пийнаха повече и започнаха да ми отправят открити сексуални намеци. Тръгнах да се прибирам вкъщи, за да си спася кожата по най-неконфликтния начин. Обаче заключиха входната врата… Стана страхотна разправия, която за малко да завърши с петима ошамарени хомосексуалисти, ха-ха-ха. За щастие всичко се размина без физически сблъсък, а и най-веселото беше, че същата вечер правих секс с момичето, заради което отидох на това събиране.

- Получавал ли си ерекция, докато правиш репортажите си гол?

- Да, случвало ми се е да получа ерекция – в последния репортаж, който направих, се целувах с едно момиче и "случайно" се наложи да направим няколко дубъла, ха-ха-ха. Малко неудобно ми е да ти го кажа, но дори и в момента съм яко възбуден!

- Водил ли си някого във вас да правите секс и родителите ти да са ви спипали ..на калъп"?

- Рядко, но съм водил жени в нас, за да правим секс. Баща ми ме хвана един път. Бях с една бивша съученичка от гимназията. За нещастие си скъсах връзките на коляното и бях с гипсиран от глезена до края на бедрото крак. Супер мъчителен секс беше, но пуст мерак. Изведнъж баща ми влетя в хола. Аз се стресирах много, а и допълнително не можах да реагирам адекватно с този крак. Той само ми каза: "Я се погледни каква ерекция си извадил", и си излезна, ха-ха-ха!

- Как се "връзва" все по-нарастващият ти "скандален" имидж с благотворителния ти жест, който направи за децата-сираци в Калофер на конкурса за Мис и Мистър на УНСС?!

- Това, че съм различен от масата като поведение, не ми пречи да бъда човек и да помагам на останалите, когато имам възможност.

Стр. 13

2 Responses to “Голият репортер на Милен – Даниел Петканов: Получавал съм ерекция по време на работа”

  1. ell Says:

    Луда швестерка, кво се прави на мъж, фейса и пълен с педали, иначе на мъжкар имидж гради милата

  2. gayboy Says:

    mislq 4i e spal i s majko

Leave a Reply