Гради Градев поема поста Мениджър “Публични комуникации” в Британски съвет

Британски съвет I 2010-03-26

От 1 април  Гради Градев поема поста Мениджър "Публични комуникации" в Британски съвет.

Неговите координати са:

Директен тел. (02) 942 42 10
Мобилен 0887 424210
Ел. поща gradi.gradev@britishcouncil.bg или press@britishcouncil.bg

Досегашният Мениджър "Публични комуникации" в Британски съвет -  Дияна Запрянова вече е в отпуск по майчинство.

За Гради Градев

Гради Градев е бил PR мениджър за България на британската компания за международно развитие Crown Agents по време на втората й Програма за модернизация на българските митници. Преди това работи 5 години в Българската национална телевизия, където е журналист и водещ на ежедневното икономическо предаване „Бизнес закуска”, подготвя репортажи за централната информационна емисия „По света и у нас”, а по-късно е и водещ на вечерните икономически новини. Преминава телевизионно обучение във Великобритания по програма на Европейската асоциация за регионална телевизия CIRCOM regional. 
 
Опитът му в журналистиката и връзките с обществеността е в комбинация с икономическо и математическо образование – завършва математическата гимназия в Бургас, след което придобива бакалавърска степен по „Икономика” и магистърска по „Макроикономика” в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски”. Преминава и стаж в отдел „Пазари” на германската централна банка Deutsche Bundesbank във Франкфурт.
 
Член е на Организацията на хората с висок коефициент на интелигентност Mensa, Съюза на българските журналисти и на Българското дружество за връзки с обществеността.

 

One Response to “Гради Градев поема поста Мениджър “Публични комуникации” в Британски съвет”

  1. PRnew.info Team Says:

    Администраторът на PRnew.info премахна коментарите към статията заради безмислените личностни и непрофесионални нападки в тях.

    PRnew.info няма да толерира такива коментари и занапред.