Гражданско движение ДНЕС представя на граждани и кмета резултатите от мониторнг върху дейността на местната власт в община Пазарджик

CNR Communications I 12.07.2010

На 13 юли 2010 г. (вторник) представители на Гражданско движение ДНЕС ще представят резултатите от извършен, през пролетта на тази година, мониторинг върху дейността на местната власт в община Пазарджик.
Резултатите ще бъдат представени на граждани и медии в 13.30 часа, в залата за пресконфернции на Гранд хотел «Хебър» (ул. «Есперанто» № 6, Пазарджик).
В 14.45 часа представителите на Гражданско движение ДНЕС ще се срещнат и ще запознаят кмета на община Пазарджик г-н Тодор Попов с резултатите от мониторинга. По време на срещата представителите на ДНЕС ще поставят на кмета въпроси, свързани с това дали и как ще се променят приоритите в работата на общината в условията на редуцирани общински бюджети, след актуализацията на Държавен бюджет 2010.
В събитието ще участват Анжелика Цокова, член на Координационния съвет на Движение за национално единство и спасение (ДНЕС), представители на Областния съвет на ДНЕС-Пазарджик и агенция ЕСТАТ, извършила изследването.
Инициативата „Граждански мониторинг върху дейността на местната власт” е част от цялостната стратегия на Гражданско движение ДНЕС да работи за подобряване на комуникацията и осъществяването на ефективен диалог с държавните институции, в името на подобярване на качеството на живот на българските граждани.

Leave a Reply