Grayling е ПР агенция на годината за Източна Европа

Grayling I 26.05.2016

Берлин/Лондон, 26-ти май 2016 – Grayling спечели наградата „ПР агенция на годината за Източна Европа“ за 2016 г. по време на снощната гала церемония по връчването на престижните отличия EMEA SABRE Awards в Берлин.

Сред основните причини за избора си, компетентното жури подчерта приноса на Grayling за развитието на ПР пазара в Централна и Източна Европа (ЦИЕ), силата на консултантската и мрежата в региона (10 офиса и 170 консултанта), която позволява на агенцията да реализира "някои от най-интересните регионални проекти" и факта, че компанията продължава да се развива в Централна и Източна Европа, докато някои конкуренти са принудени да намалят присъствието си. Журито също така подчерта важността на Връзките с институциите като основен двигател за растежа на Grayling в Централна и Източна Европа.

"Тази награда е повече от отражение на последните 12 месеца. Тя е резултат на повече от 20 години усилена работа, за да се изгради и поддържа мрежа в Централна и Източна Европа, която да отговаря на стандартите, определени от най-добрите консултантски агенции в Западна Европа и САЩ. Вярно е, че сме все още най-известни с регионалното обслужване на нашите клиенти в ЦИЕ, но съм радостен, че журито също отличи нашата сила в сферата на връзките с институциите, които в момента носят почти половината от нашите приходи в региона", заяви Ян Симунек, главен изпълнителен директор на Grayling за континентална Европа.

EMEA SABRE Awards са едни от най-престижните международни награди за PR индустрията. Повече от 2000 проекта от Европа, Близкия изток и Африка се състезаваха в различни категории и бяха оценени от международно жури, съставено от комуникационни и бранд експерти от различни агенции и компании. Отличията се присъждат от Holmes Group, световен лидер в областта на ПР проучванията и анализа на тенденциите в сферата на връзките с обществеността.

За Grayling:
Grayling e глобална комуникационни мрежа, която разработва иновативни, интегрирани комуникационни решения, които осигуряват бързо и лесно измерими предимства за своите клиентите.
Компанията оперира гъвкава международна мрежа, която преодолява всички граници, независимо дали между различни нации или дисциплини. В Grayling работят 800 консултанти в над 50 офиса в повече от 30 държави в Европа, Северна Америка, Близкия Изток и Азия. Grayling е част от Huntsworth plc, листната на Лондонската фондова борса.
www.grayling.com ▪ www.twitter.com/@GraylingPR 

Leave a Reply