HELLO!БЪЛГАРИЯ СТАВА НА 3 ГОДИНИ!

 Даниела Пончева I 11.12.2013

Гала в празничните дни: „Не правя равносметки и планове”

В очакване на най-светлия християнски празник екипът на HELLO! България има още един повод за празнуване – третия рожден ден на списанието. В позитивен, зареден с коледно настроение разговор неповторимата Гала отправя своите пожелания към екипа и споделя как би желала да прекара празниците. Кой е най-яркият коледен спомен на чаровната водеща, какво е за нея перфектният подарък и какво иска да получи самата тя – само в новия брой.

„Мечтайте смело, летете високо и се усмихвайте” – пожела Гала на екипа на HELLO!България.

HELLO! България разкрива още:
Би ли променила професията си Гала, ако можеше да върне времето назад, кой е човекът, който най-много й липсва, особено по Коледа, какво си пожелава красивата водеща за новата година и какви са мечтите й.

САМО В НОВИЯ БРОЙ…

* ЕКСКЛУЗИВНО: В навечерието на 65-ия си рожден ден принц Чарлз отваря вратите на шотландското си имение, за да разкаже за семейството, връзката си с херцогинята на Корнуол и загрижеността за планетата. Как появата на принц Джордж е променил живота на щастливия дядо, какви благородни каузи е подел принцът и какво са наследили от него синовете му – в новия брой!

„Децата и внуците – моите, вашите, на всички хора, винаги са ме вдъхновявали” – споделя принц Чарлз.

* НЕПРЕХОДЕН МАГНЕТИЗЪМ: Една от най-обичаните холивудски актриси, Камерън Диас, разкрива екстремните си хобита, защо й липсва океанът, както и новите си професионални проекти. Какъв тип бижута предпочита красавицата, какви благотворителни каузи подкрепя, както и ексклузивна фотосесия – само в HELLO!България.
 

 

Leave a Reply