Холидей Ин София (Конферентни зали и настаняване)

EVENTS.dir.bg I 2010-05

Холидей Ин София предлага първокласни възможности за провеждане на събития и настаняване.

Дейност: Хотел

Допълнителни услуги: Провеждане на конферентни и банкетни мероприятия.

Подходяща за: Провеждане на конферентни и банкетни мероприятия от 10 – 300 души.

Цени: Според конкретното запитване.

Адрес:

Бул. "Александър Малинов" №111, гр. София 1766
E-mail:info@holidayinnsofia.bg
Tелефон:02/807 07 07
За контакт:02/807 07 07

Компанията: Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София, Holiday Inn Sofia, който е забележителен с изключителния си дизайн, комфорт и обслужване, както и със своите уникални Конферентни и Банкетни Зали. Holiday Inn Sofia е уникален сред луксозните хотели в София.

С непосредствената си близост до центъра на столицата и Международно Летище София, Holiday Inn Sofia е напълно подходящ както за бизнес, така и за развлечение. Хотелът осигурява удобен транспорт за своите гости до и от летището и центъра на София.

Всички стаи в Holiday Inn Sofia са климатизирани, с отделни баня и душкабина, мини бар, сейф, удобен за лаптоп и телевизор, с LCD плосък екран и сателитни канали.

Модерните и просторни конферентни и банкетни зали, удобствата за развлечение, спортния комплекс „Esprit Fitness & Spa” предлагат фантастични гледки към величествената планина Витоша.

Holiday Inn Sofia разполага с богат избор от ресторанти, сред които нашия ресторант “Brasserie” и средиземноморски/италиански ресторант „In Canto”.

Услуги:Съчетавайки индивидуалното внимание към клиента с високите технологии, модерните Конферентни и Банкетни зали на Holiday Inn Sofia са гъвкаво решение за мероприятия състоящи се от 10 до 300 участници. Всички зали разполагат с предимството на естествената дневна светлина и се обслужват от напълно оборудван Бизнес център. Holiday Inn Sofia е идеаланото място за международни събития в София.

Вашият Бизнес е Наш Бизнес – От първия контакт с нас, ние сме сигурни, че нашите Конферентни и Банкетни зали и услуги стават част от Вашия бизнес. Нашата мисия е да осигурим най – гъвкавите цени, отговарящи на своето качество Конферентни и банкетни зали и условия в България. В нашата работа всяка среща, презентация и събитие са уникални; позволете ни да бъдем ваш партьор и заедно да постигнем желаните и поставените цели. Нашите Координатори „Конферентни и Банкетни мероприятия” ще направят всичко възможно да посрещнат и надхвърлят вашите очаквания.

Нашият хотел е иделаното място за вашите Тийм билдинг събития. Конферентни и банкетните зали едновременно със Спортния комплекс на хотела “Esprit Fitness & Spa” ще подсигурят успеха на вашето мероприятие.

Конферентни зали:

• 9 съвременно оборудвани зали за срещи, с капацитет от 10 до 300 участници
• Банкетни зали с капацитет до 300 места
• Wi-Fi интернет достъп
• Обособени по-малки помещения за срещи, включително открита тераса
• Естествена дневна светлина
• Оборудване за пълно затъмняване на залите
• Персонален контрол на климатичната инсталация
• Бар

Контакти:

info@holidayinnsofia.bg
02/807 07 07

 

 

Leave a Reply