Hospitality Forum ще се проведе на 12 май в Слънчев бряг

На 12 май 2011 ще се проведе „Hospitality Forum” – специализирано събитие за хотелиери. Семинарът ще се състои в Iberostar Sunny Beach Resort, Слънчев Бряг.

Събитието ще е насочено към генерални мениджъри, маркетинг мениджъри и мениджъри продажби на водещи хотели от цяла България.

На семинара ще бъдат засегнати теми, свързани с увеличаване на продажбите, намаляване на разходите, маркетинг и ПР стратегии, както и новите възможности, които предоставя интернет за популяризация на хотелските услуги.

Сред лекторите на „Hospitality Forum” е и Герасимос Пердикарис – Генерален мениджър на Шератон София Хотел Балкан. Пердикарис успешно е управлявал хотели в пет различни страни в Европа и Азия – в Лондон през 90-те, в Банкок през 1997 година по време на голямата Азиатска финансова криза, както и в Сингапур през 2003 година. От 2009 година той е Генерален мениджър на Шератон София. 
Герасимос Пердикарис ще представи на семинар „Hospitality Forum” темата: Cost optimization by managing positive GOP (Gross Operation Profit).

Сред имената на чуждестранните лектори като: Герасимос Пердикарис, Д-р Димитриос Николаидис и Грегор Нол, се нарежда и Яни Стоименов – Главен изпълнителен директор на „Vision One”’ООД.

Яни Стоименов ще представи темата: EMEA hotel investment market: Back in action. 
Програмата на „Hospitality Forum” ще има семинарна част с паузи за кафе и обяд и ще завърши с Нетуъркинг Коктейл.

За повече информация, моля, посетете сайта на събитието :

http://expoevents.bg/hospitalityforum

Контакти:

Силвана Миленова
Експо Ивентс
GSM: 0884 088 178 
E-mail: info@expoevents.bg

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/1700 

Leave a Reply